wms

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

wms

hosain.moh00
Hi every one

i have a problem according to 
when run URL bellow 



the error apear
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<ServiceException code="MissingParameterValue">
msWMSLoadGetMapParams(): WMS server error. Missing required parameter CRS
</ServiceException>
</ServiceExceptionReport>


what is problem 





_______________________________________________
mapserver-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapserver-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: wms

Jörg Thomsen
Hi,

I geuess it's the 'Missing required parameter CRS'

in wms 1.3.0 srs=EPSG: has changed to crs=EPSG:

Jörg


m 23.06.2015 um 15:13 schrieb hosain mohammadi:

> Hi every one
>
> i have a problem according to
> when run URL bellow
>
> http://localhost/cgi-bin/mapserv.exe?map=/ms4w/Apache/htdocs/wms/map.map&SERVICE=WMS&VERSION=1.3.0&REQUEST=GetMap&LAYERS=tehran&LAYERS=newlayer&SRS=EPS%E2%80%8C%E2%80%8BG:32639&BBOX=530813.672387891,3955659.51937927,536046.413657126,3958686.85164527&WIDTH=400&HEIGHT=300&FORMAT=image/png
>
>
> the error apear
> This XML file does not appear to have any style information associated
> with it. The document tree is shown below.
> <ServiceExceptionReport xmlns="http://www.opengis.net/ogc" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" version="1.3.0" xsi:schemaLocation="http://www.opengis.net/ogc
> http://schemas.opengis.net/wms/1.3.0/exceptions_1_3_0.xsd">
> <ServiceException code="MissingParameterValue">
> msWMSLoadGetMapParams(): WMS server error. Missing required parameter CRS
> </ServiceException>
> </ServiceExceptionReport>
>
>
> what is problem
>
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> mapserver-users mailing list
> [hidden email]
> http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapserver-users
>

_______________________________________________
mapserver-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapserver-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: wms

Ben Madin-2
In reply to this post by hosain.moh00
notwithstanding the prior comment about missing crs, 


Your SRS seems to have some odd characters in it ?

We have found in 9 out of 10 cases if we stick with WMS VERSION 1.1.1 we save tears and crying all around.

On Tuesday, June 23, 2015, hosain mohammadi <[hidden email]> wrote:
Hi every one

i have a problem according to 
when run URL bellow 



the error apear
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<ServiceException code="MissingParameterValue">
msWMSLoadGetMapParams(): WMS server error. Missing required parameter CRS
</ServiceException>
</ServiceExceptionReport>


what is problem 






--
Sent from my iPhone.

_______________________________________________
mapserver-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapserver-users