upload doesn't work without any logs

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

upload doesn't work without any logs

frippe12573

Hi all,


I have problem with geonode 2.4 dev20160525015826.

It worked properly, but currently I have problems uploading shp file.

The strange thing is that nothing is written on the logs (apache2 error.log and geoserver.log).


Could you suggest me how to investigate on this problem?


Thanks,


Eugenio


_______________________________________________
geonode-users mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geonode-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: upload doesn't work without any logs

Simo D
Hi Eugenio,

the browser developers console is for sure the first place where to look.

Best

Il giorno mar 12 giu 2018 alle ore 11:25 Eugenio Trumpy <[hidden email]> ha scritto:

Hi all,


I have problem with geonode 2.4 dev20160525015826.

It worked properly, but currently I have problems uploading shp file.

The strange thing is that nothing is written on the logs (apache2 error.log and geoserver.log).


Could you suggest me how to investigate on this problem?


Thanks,


Eugenio

_______________________________________________
geonode-users mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geonode-users


--
Simone 

_______________________________________________
geonode-users mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geonode-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: upload doesn't work without any logs

frippe12573

Hi Simone,


here is the issue:


POST http://gemex.igg.cnr.it/layers/upload 400 (BAD REQUEST)


any hints?


Eugenio




Da: Simone Dalmasso <[hidden email]>
Inviato: martedì 12 giugno 2018 13:41
A: Eugenio Trumpy
Cc: geonode-users
Oggetto: Re: [GeoNode-users] upload doesn't work without any logs
 
Hi Eugenio,

the browser developers console is for sure the first place where to look.

Best

Il giorno mar 12 giu 2018 alle ore 11:25 Eugenio Trumpy <[hidden email]> ha scritto:

Hi all,


I have problem with geonode 2.4 dev20160525015826.

It worked properly, but currently I have problems uploading shp file.

The strange thing is that nothing is written on the logs (apache2 error.log and geoserver.log).


Could you suggest me how to investigate on this problem?


Thanks,


Eugenio

_______________________________________________
geonode-users mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geonode-users


--
Simone 

_______________________________________________
geonode-users mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geonode-users