shp2img error message in ms4w 2.2.6

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

shp2img error message in ms4w 2.2.6

Sacha Black
hi,

i just installed ms4w 2.2.6 on a new install of win2003 and when I run
shp2img, my image gets created successfully, but I also get the
following error message:

'Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit'

actually i get the same message even if I just type the name of the
program and hit enter. so i'm not sure it's related to creating an
image at all.

is this something that can be fixed?

sacha
_______________________________________________
ms4w-users mailing list
[hidden email]
http://lists.maptools.org/mailman/listinfo/ms4w-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: shp2img error message in ms4w 2.2.6

Jeff McKenna-2
I also used to see this message with shp2img, but this should have been
fixed for you with a recent ms4w-2.2.6 download
(http://bugzilla.maptools.org/show_bug.cgi?id=1730).

Again, please don't be afraid of commenting or filing bugs in this tracker.

-jeff




Sacha Black wrote:

> hi,
>
> i just installed ms4w 2.2.6 on a new install of win2003 and when I run
> shp2img, my image gets created successfully, but I also get the
> following error message:
>
> 'Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit'
>
> actually i get the same message even if I just type the name of the
> program and hit enter. so i'm not sure it's related to creating an
> image at all.
>
> is this something that can be fixed?
>
> sacha



--
Jeff McKenna
DM Solutions Group Inc.
http://www.dmsolutions.ca
_______________________________________________
ms4w-users mailing list
[hidden email]
http://lists.maptools.org/mailman/listinfo/ms4w-users