problem with wxgui after updating

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

problem with wxgui after updating

Jarek Jasiewicz
Hi
I have no updated wxgrass for about two weeks but whe I updeted it today
I recive:

.... look down.....



A follow the code, I found that three is lack of some icons in wxgrass
gui and in  etc/gui/icons dirs. How can I solve that problem?

Jarek


GRASS 6.3.cvs (Polska):~ > Digitization tool is disabled.
Under development...
in initregion
in getregion
in setregion
in setregion
in getregion
in setregion
in setregion
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/local/grass-6.3.cvs/etc/wx/wxgui.py", line 943, in <module>
    app = GMApp(0)
  File
"/usr/lib/python2.5/site-packages/wx-2.8-gtk2-unicode/wx/_core.py", line
7757, in __init__
    self._BootstrapApp()
  File
"/usr/lib/python2.5/site-packages/wx-2.8-gtk2-unicode/wx/_core.py", line
7354, in _BootstrapApp
    return _core_.PyApp__BootstrapApp(*args, **kwargs)
  File "/usr/local/grass-6.3.cvs/etc/wx/wxgui.py", line 925, in OnInit
    mainframe = GMFrame(parent=None, id=wx.ID_ANY, title="")
  File "/usr/local/grass-6.3.cvs/etc/wx/wxgui.py", line 188, in __init__
    self.NewDisplay()
  File "/usr/local/grass-6.3.cvs/etc/wx/wxgui.py", line 583, in NewDisplay
    auimgr=self._auimgr)
  File "/home/jarekj/grasswx/gui/gui_modules/wxgui_utils.py", line 167,
in __init__
    self.shaded_icon = il.Add(trgif)
  File
"/usr/lib/python2.5/site-packages/wx-2.8-gtk2-unicode/wx/_gdi.py", line
5979, in Add
    return _gdi_.ImageList_Add(*args, **kwargs)
ValueError: invalid null reference in method 'ImageList_Add', expected
argument 2 of type 'wxBitmap const &'

_______________________________________________
grassgui mailing list
[hidden email]
http://grass.itc.it/mailman/listinfo/grassgui
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem with wxgui after updating

Glynn Clements

Jarek Jasiewicz wrote:

> I have no updated wxgrass for about two weeks but whe I updeted it today
> I recive:
>
> .... look down.....
>
>
>
> A follow the code, I found that three is lack of some icons in wxgrass
> gui and in  etc/gui/icons dirs. How can I solve that problem?

By updating GRASS.

Although wxgrass is in its own Subversion repository, the icons which
it uses are in the GRASS CVS repository (some of them are shared with
gis.m).

--
Glynn Clements <[hidden email]>

_______________________________________________
grassgui mailing list
[hidden email]
http://grass.itc.it/mailman/listinfo/grassgui
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem with wxgui after updating

Jarek Jasiewicz
Glynn Clements wrote:

> Jarek Jasiewicz wrote:
>
>  
>> I have no updated wxgrass for about two weeks but whe I updeted it today
>> I recive:
>>
>> .... look down.....
>>
>>
>>
>> A follow the code, I found that three is lack of some icons in wxgrass
>> gui and in  etc/gui/icons dirs. How can I solve that problem?
>>    
>
> By updating GRASS.
>
> Although wxgrass is in its own Subversion repository, the icons which
> it uses are in the GRASS CVS repository (some of them are shared with
> gis.m).
>
>  
I update grass regulary almost every day, there no lacking after cvs
updating. I add them myself manually

_______________________________________________
grassgui mailing list
[hidden email]
http://grass.itc.it/mailman/listinfo/grassgui