problem with digitizer

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

problem with digitizer

"Sebastian Teßmer"
Hi everybody,
i still fight with the digitizer.
 
If i start my template in mapbender i still have the mistake with "500 internal error"
 
i think, i have no mistake in my paramters for the postgis database?! (see below)
can anyone help me again?
 
.................................................
# Doctrine Configuration
doctrine:
    dbal:
        default_connection: default
        connections:
            # Datenbankverbindung default
            default:
                driver:   %database_driver%
                host:     %database_host%
                port:     %database_port%
                dbname:   %database_name%
                path:     %database_path%
                user:     %database_user%
                password: %database_password%
                charset:  UTF8
                logging: %kernel.debug%
                profiling: %kernel.debug%
            # Datenbankverbindung search_db
            search:
                driver:   %database2_driver%
                host:     %database2_host%
                port:     %database2_port%
                dbname:   %database2_name%
                path:     %database2_path%
                user:     %database2_user%
                password: %database2_password%
                charset:  UTF8
                logging: %kernel.debug%
                profiling: %kernel.debug%
    orm:
        auto_generate_proxy_classes: %kernel.debug%
        auto_mapping: true

................................................
parameters:
    # Datenbankverbindung "default"
    database_driver:   pdo_pgsql
    database_host:     localhost
    database_port:     5432
    database_name:     mapbender3
    database_path:     ~
    database_user:     user
    database_password: user
    # Datenbankverbindung "search"
    database2_driver:   pdo_pgsql
    database2_host:     localhost
    database2_port:     5432
    database2_name:     search
    database2_path:     ~
    database2_user:     user    
    database2_password: user
    mailer_transport:  smtp
    mailer_host:       localhost
    mailer_user:       ~
    mailer_password:   ~
.............................................................................
 
poi:
    label: 'point digitizing'
    maxResults: 500
    featureType: { connection: search, table: poi, uniqueId: gid, geomType: point, geomField: geom, srid: 4326 }
    openFormAfterEdit: true ....
 ..............................................................................
 
 sidepane:
          digitizer:
                    class: Mapbender\DigitizerBundle\Element\Digitizer
                    title: Digitalisation
                    target: map
                    schemes:
                                poi
 

_______________________________________________
Mapbender_users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapbender_users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem with digitizer

eSlider
Hello Sebastian,

there is an apache error log file you can get error details:
tail -f /var/log/apache2/error.log


By the way, here is YAML based example dev. application configuration:
https://github.com/mapbender/mapbender-starter/blob/feature/digitizer/application/app/config/applications/test-digitizer.yml

Regards,
Andriy