[osgeo4w] #678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell

Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[osgeo4w] #678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell

OSGeo4W
#678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell
-------------------+---------------------------
Reporter:  Calvin  |      Owner:  osgeo4w-dev@…
    Type:  defect  |     Status:  new
Priority:  major   |  Component:  Installer
 Version:          |   Keywords:
-------------------+---------------------------
 This is for the installer
 http://download.osgeo.org/osgeo4w/testing/osgeo4w-setup.exe

 While importing some geotagged images into QGIS I found one that failed.
 When I go to the OSGeo4W Shell and type "gdalinfo dam.jpg" I get the error
 message.

 ERROR 1: libjpeg: Bogus marker length
 gdalinfo failed - unable to open 'dam.jpg'.

 Other JPEG images work fine.

 If I use the regular OSGeo4W installer I get the normal gdalinfo reporting
 when I run "gdalinfo dam.jpg".

--
Ticket URL: <https://trac.osgeo.org/osgeo4w/ticket/678>
OSGeo4W <http://trac.osgeo.org/osgeo4w>
OSGeo4W is the Windows installer and package environment for the OSGeo stack.

_______________________________________________
osgeo4w-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/osgeo4w-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osgeo4w] #678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell

OSGeo4W
#678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell
-------------------+----------------------------
Reporter:  Calvin  |       Owner:  osgeo4w-dev@…
    Type:  defect  |      Status:  new
Priority:  major   |   Component:  Installer
 Version:          |  Resolution:
Keywords:          |
-------------------+----------------------------

Comment (by Calvin):

 The image was too large to attach, but this is the one that failed.

 https://drive.google.com/file/d/1wYvy7XYv3k-
 qGxG6kDTbI2HlXutHkcnE/view?usp=sharing

--
Ticket URL: <https://trac.osgeo.org/osgeo4w/ticket/678#comment:1>
OSGeo4W <http://trac.osgeo.org/osgeo4w>
OSGeo4W is the Windows installer and package environment for the OSGeo stack.

_______________________________________________
osgeo4w-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/osgeo4w-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osgeo4w] #678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell

OSGeo4W
In reply to this post by OSGeo4W
#678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell
-------------------+----------------------------
Reporter:  Calvin  |       Owner:  osgeo4w-dev@…
    Type:  defect  |      Status:  new
Priority:  major   |   Component:  Installer
 Version:          |  Resolution:
Keywords:          |
-------------------+----------------------------

Comment (by andreaerdna):

 It seems the same as a previously occurred issue: gdal302.dll doesn't use
 the external libjpeg library jpeg.dll

 See https://trac.osgeo.org/osgeo4w/ticket/654 -
 https://github.com/OSGeo/gdal/issues/3284

--
Ticket URL: <https://trac.osgeo.org/osgeo4w/ticket/678#comment:2>
OSGeo4W <http://trac.osgeo.org/osgeo4w>
OSGeo4W is the Windows installer and package environment for the OSGeo stack.

_______________________________________________
osgeo4w-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/osgeo4w-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osgeo4w] #678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell

OSGeo4W
In reply to this post by OSGeo4W
#678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell
-------------------+----------------------------
Reporter:  Calvin  |       Owner:  osgeo4w-dev@…
    Type:  defect  |      Status:  new
Priority:  major   |   Component:  Installer
 Version:          |  Resolution:
Keywords:          |
-------------------+----------------------------

Comment (by Calvin):

 It seems similar, but that ticket was closed 4 months ago saying the
 problem was fixed so I don't know if it is the same or something similar.

--
Ticket URL: <https://trac.osgeo.org/osgeo4w/ticket/678#comment:3>
OSGeo4W <http://trac.osgeo.org/osgeo4w>
OSGeo4W is the Windows installer and package environment for the OSGeo stack.

_______________________________________________
osgeo4w-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/osgeo4w-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [osgeo4w] #678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell

OSGeo4W
In reply to this post by OSGeo4W
#678: Bug in libjpeg used by gdalinfo in testing OSGeo4W Shell
-------------------+----------------------------
Reporter:  Calvin  |       Owner:  osgeo4w-dev@…
    Type:  defect  |      Status:  new
Priority:  major   |   Component:  Installer
 Version:          |  Resolution:
Keywords:          |
-------------------+----------------------------

Comment (by andreaerdna):

 The issue was fixed for the "regular" OSGeo4W repository GDAL package.
 Now it seems the issue occurs with the OSGeo4W "testing" repository GDAL
 package.

--
Ticket URL: <https://trac.osgeo.org/osgeo4w/ticket/678#comment:4>
OSGeo4W <http://trac.osgeo.org/osgeo4w>
OSGeo4W is the Windows installer and package environment for the OSGeo stack.

_______________________________________________
osgeo4w-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/osgeo4w-dev