[jira] (GEOS-5296) WFS not working Geoserver version 2.1.4 with Tomcat and IIS on Windows 2008R2

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] (GEOS-5296) WFS not working Geoserver version 2.1.4 with Tomcat and IIS on Windows 2008R2

JIRA jira@codehaus.org
Issue Type: Bug Bug
Assignee: Andrea Aime
Created: 05/Sep/12 2:04 AM
Description:

We got a geoserver in test and everything looks good. Except the WFS is not working. If you try to preview a layer you got this message in the browser. Also the GetCapabilities give this same error:

<ServiceExceptionReport version="1.2.0" xsi:schemaLocation="http://www.opengis.net/ogc http://schemas.opengis.net/wfs/1.0.0/OGC-exception.xsd"><ServiceException>
java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class net.opengis.wfs.WfsPackage$Literals
Could not initialize class net.opengis.wfs.WfsPackage$Literals
</ServiceException></ServiceExceptionReport>

WMS is working and everything else is working. What can be wrong? Please can someone help.

Project: GeoServer
Priority: Major Major
Reporter: Richard de Bruin
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

------------------------------------------------------------------------------
Live Security Virtual Conference
Exclusive live event will cover all the ways today's security and
threat landscape has changed and how IT managers can respond. Discussions
will include endpoint security, mobile security and the latest in malware
threats. http://www.accelacomm.com/jaw/sfrnl04242012/114/50122263/
_______________________________________________
Geoserver-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/geoserver-devel