grass-windows Digest, Vol 64, Issue 9

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

grass-windows Digest, Vol 64, Issue 9

grass-windows-request
Send grass-windows mailing list submissions to
        [hidden email]

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
        http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/grass-windows
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
        [hidden email]

You can reach the person managing the list at
        [hidden email]

When replying, please edit your Subject line so it is more specific
than "Re: Contents of grass-windows digest..."


Today's Topics:

   1. RE: syntax for v.db.select run by grass.run_command (Liu, Huili)


----------------------------------------------------------------------

Message: 1
Date: Tue, 20 Mar 2012 20:25:35 +0000
From: "Liu, Huili" <[hidden email]>
Subject: RE: [GRASS-windows] syntax for v.db.select run by
        grass.run_command
To: Markus Neteler <[hidden email]>
Cc: "[hidden email]" <[hidden email]>
Message-ID:
        <[hidden email]>
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"

> 2. The ordinal 63 could not be located in the dynamic link libexpat.dll.
I checked the %WINDIR%\system32 in Windows XP and I could not find this dll file at all. The popup error shows "... could not be located in dynamic link library libexpat.dll".
Thanks,
Willie

-----Original Message-----
From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Markus Neteler
Sent: Saturday, March 17, 2012 5:41 PM
To: Liu, Huili
Cc: [hidden email]
Subject: Re: [GRASS-windows] syntax for v.db.select run by grass.run_command

On Tue, Mar 13, 2012 at 9:38 PM, Liu, Huili <[hidden email]> wrote:
> Thanks Markus.
> I uninstalled the old version and installed GRASS 6.4.2 from your link but I got two errors:
> 1. ERROR: G_getenv(): Variable LOCATION_NAME not set

Strange no idea here. How do you start it?

> 2. The ordinal 63 could not be located in the dynamic link libexpat.dll.

You have likely an old "libexpat.dll" in your directory %WINDIR%\system32 (or %WINDIR%\sysWOW64). Try to rename that file (or delete after backup).
Then winGRASS should work.

Added as new FAQ: http://grass.osgeo.org/wiki/WinGRASS_errors

Markus


The information contained in this communication is intended for the use
of the designated recipients named above. If the reader of this
communication is not the intended recipient, you are hereby notified
that you have received this communication in error, and that any review,
dissemination, distribution or copying of this communication is strictly
prohibited. If you have received this communication in error, please
notify The Associated Press immediately by telephone at +1-212-621-1898
and delete this email. Thank you.
[IP_US_DISC]

msk dccc60c6d2c3a6438f0cf467d9a4938



------------------------------

_______________________________________________
grass-windows mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/grass-windows


End of grass-windows Digest, Vol 64, Issue 9
********************************************