bug : ECW raster not display correctly

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

bug : ECW raster not display correctly

Yves Jacolin
Hi,

I have find an another bug, always in the 0.9.1 release. You can see some
screenshots here : http://softlibre.free.fr/bug/qgis/0.9.1/

I displayed two tiles of ECW raster. the file bug_ecw_3.png show all the tile
correctly. If I zoom in, the tile is not displaying correctly, see all other
files bug_ecw_*.png with various zoom level.

are you aware of this bug? Do I need to fill a bug? Someone could reproduce
this bug?

Thanks,

Y.
--
Yves Jacolin
---
http://softlibre.gloobe.org
_______________________________________________
Qgis-user mailing list
[hidden email]
http://lists.qgis.org/cgi-bin/mailman/listinfo/qgis-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bug : ECW raster not display correctly

Yves Jacolin
Le Friday 11 January 2008 11:10:45 Jacolin Yves, vous avez écrit :

> Hi,
>
> I have find an another bug, always in the 0.9.1 release. You can see some
> screenshots here : http://softlibre.free.fr/bug/qgis/0.9.1/
>
> I displayed two tiles of ECW raster. the file bug_ecw_3.png show all the
> tile correctly. If I zoom in, the tile is not displaying correctly, see all
> other files bug_ecw_*.png with various zoom level.
>
> are you aware of this bug? Do I need to fill a bug? Someone could reproduce
> this bug?
>
> Thanks,
>
> Y.

Do I need to fill a bug report? Or do I suppose that nobody have this problem?

Y.
--
Yves Jacolin
---
http://softlibre.gloobe.org
_______________________________________________
Qgis-user mailing list
[hidden email]
http://lists.qgis.org/cgi-bin/mailman/listinfo/qgis-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bug : ECW raster not display correctly

Tim Sutton
hi

I would suggest to try to replicate against svn trunk first since
Peter Ersts has merged in many changes and improvements for raster. If
the problem still occurs please file a bug. Attaching (small .jpg)
screenshots to the bug report if needed. Please be sure to provide
descriptions of the images describing which are 'normal' and which
have errors.

Regards

Tim

2008/1/16, Jacolin Yves <[hidden email]>:

> Le Friday 11 January 2008 11:10:45 Jacolin Yves, vous avez écrit:
> > Hi,
> >
> > I have find an another bug, always in the 0.9.1 release. You can see some
> > screenshots here : http://softlibre.free.fr/bug/qgis/0.9.1/
> >
> > I displayed two tiles of ECW raster. the file bug_ecw_3.png show all the
> > tile correctly. If I zoom in, the tile is not displaying correctly, see all
> > other files bug_ecw_*.png with various zoom level.
> >
> > are you aware of this bug? Do I need to fill a bug? Someone could reproduce
> > this bug?
> >
> > Thanks,
> >
> > Y.
>
> Do I need to fill a bug report? Or do I suppose that nobody have this problem?
>
> Y.
> --
> Yves Jacolin
> ---
> http://softlibre.gloobe.org
> _______________________________________________
> Qgis-user mailing list
> [hidden email]
> http://lists.qgis.org/cgi-bin/mailman/listinfo/qgis-user
>


--
Tim Sutton
QGIS Project Steering Committee Member - Release  Manager
Visit http://qgis.org for a great open source GIS
openModeller Desktop Developer
Visit http://openModeller.sf.net for a great open source ecological
niche modelling tool
Home Page: http://tim.linfiniti.com
Skype: timlinux
Irc: timlinux on #qgis at freenode.net
_______________________________________________
Qgis-user mailing list
[hidden email]
http://lists.qgis.org/cgi-bin/mailman/listinfo/qgis-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bug : ECW raster not display correctly

Agustin Lobo-2
In reply to this post by Yves Jacolin
Considering most of the raster features have
been merged for 0.9.2, perhaps the best
is filing bug reports using a beta release of 0.9.2
(once it is released, I understand developers are very busy)
Most users (the ones able to test and file bug reports)
don't even know what "replicate against svn trunk" is.

Agus

[hidden email] escribió:

> Message: 5
> Date: Wed, 16 Jan 2008 12:46:39 -0200
> From: "Tim Sutton" <[hidden email]>
> Subject: Re: [Qgis-user] bug : ECW raster not display correctly
> To: "Jacolin Yves" <[hidden email]>
> Cc: [hidden email]
> Message-ID:
> <[hidden email]>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
>
> hi
>
> I would suggest to try to replicate against svn trunk first since
> Peter Ersts has merged in many changes and improvements for raster. If
> the problem still occurs please file a bug. Attaching (small .jpg)
> screenshots to the bug report if needed. Please be sure to provide
> descriptions of the images describing which are 'normal' and which
> have errors.
>
> Regards
>
> Tim


--
Dr. Agustin Lobo
Institut de Ciencies de la Terra "Jaume Almera" (CSIC)
LLuis Sole Sabaris s/n
08028 Barcelona
Spain
Tel. 34 934095410
Fax. 34 934110012
email: [hidden email]
http://www.ija.csic.es/gt/obster
_______________________________________________
Qgis-user mailing list
[hidden email]
http://lists.qgis.org/cgi-bin/mailman/listinfo/qgis-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bug : ECW raster not display correctly

Yves Jacolin
Hi,

I thank it means to use QGIS trunk to test, am I wrong? If so, I will try to
do it this week end.

Y.
Le Thursday 17 January 2008 13:16:26 Agustin Lobo, vous avez écrit :

> Considering most of the raster features have
> been merged for 0.9.2, perhaps the best
> is filing bug reports using a beta release of 0.9.2
> (once it is released, I understand developers are very busy)
> Most users (the ones able to test and file bug reports)
> don't even know what "replicate against svn trunk" is.
>
> Agus
>
> [hidden email] escribió:
> > Message: 5
> > Date: Wed, 16 Jan 2008 12:46:39 -0200
> > From: "Tim Sutton" <[hidden email]>
> > Subject: Re: [Qgis-user] bug : ECW raster not display correctly
> > To: "Jacolin Yves" <[hidden email]>
> > Cc: [hidden email]
> > Message-ID:
> > <[hidden email]>
> > Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
> >
> > hi
> >
> > I would suggest to try to replicate against svn trunk first since
> > Peter Ersts has merged in many changes and improvements for raster. If
> > the problem still occurs please file a bug. Attaching (small .jpg)
> > screenshots to the bug report if needed. Please be sure to provide
> > descriptions of the images describing which are 'normal' and which
> > have errors.
> >
> > Regards
> >
> > Tim



--
Yves Jacolin
---
http://softlibre.gloobe.org
_______________________________________________
Qgis-user mailing list
[hidden email]
http://lists.qgis.org/cgi-bin/mailman/listinfo/qgis-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bug : ECW raster not display correctly

Tim Sutton
In reply to this post by Agustin Lobo-2
Hi


2008/1/17, Agustin Lobo <[hidden email]>:
> Considering most of the raster features have
> been merged for 0.9.2, perhaps the best
> is filing bug reports using a beta release of 0.9.2
> (once it is released, I understand developers are very busy)
> Most users (the ones able to test and file bug reports)
> don't even know what "replicate against svn trunk" is.

True - although since Jacolin is using ecw etc I was guessing he had
build QGIS and from source so hopefully I wasnt too far off the mark
:-)

Regards

Tim

>
> Agus
>
> [hidden email] escribió:
>
> > Message: 5
> > Date: Wed, 16 Jan 2008 12:46:39 -0200
> > From: "Tim Sutton" <[hidden email]>
> > Subject: Re: [Qgis-user] bug : ECW raster not display correctly
> > To: "Jacolin Yves" <[hidden email]>
> > Cc: [hidden email]
> > Message-ID:
> >       <[hidden email]>
> > Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
> >
> > hi
> >
> > I would suggest to try to replicate against svn trunk first since
> > Peter Ersts has merged in many changes and improvements for raster. If
> > the problem still occurs please file a bug. Attaching (small .jpg)
> > screenshots to the bug report if needed. Please be sure to provide
> > descriptions of the images describing which are 'normal' and which
> > have errors.
> >
> > Regards
> >
> > Tim
>
>
> --
> Dr. Agustin Lobo
> Institut de Ciencies de la Terra "Jaume Almera" (CSIC)
> LLuis Sole Sabaris s/n
> 08028 Barcelona
> Spain
> Tel. 34 934095410
> Fax. 34 934110012
> email: [hidden email]
> http://www.ija.csic.es/gt/obster
> _______________________________________________
> Qgis-user mailing list
> [hidden email]
> http://lists.qgis.org/cgi-bin/mailman/listinfo/qgis-user
>


--
Tim Sutton
QGIS Project Steering Committee Member - Release  Manager
Visit http://qgis.org for a great open source GIS
openModeller Desktop Developer
Visit http://openModeller.sf.net for a great open source ecological
niche modelling tool
Home Page: http://tim.linfiniti.com
Skype: timlinux
Irc: timlinux on #qgis at freenode.net
_______________________________________________
Qgis-user mailing list
[hidden email]
http://lists.qgis.org/cgi-bin/mailman/listinfo/qgis-user