WFS 1.1.0 on Geoserver 2.0.2...Need help

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

WFS 1.1.0 on Geoserver 2.0.2...Need help

manjusha
Hi, I am trying to configure Geoserver 2.0.2 on linux to publish the WFS 1.1.0 service. When I execute the team engine scripts I get the following error message, I am unable to find the cause of this issue. Can you please help.

Testing wfs:wfs-main (s0007)...
   Assertion: WFS 1.1.0 Tests
   Testing wfs:readiness-tests (s0007/d1e35143_1)...
    Assertion:
    Assess readiness of the IUT. Check the retrieved capabilities document for
    available service endpoints; determine if the service is available and
        is ready to undergo further testing.    
      Testing ctl:SchematronValidatingParser (s0007/d1e35143_1/d1e562_1)...
         Assertion: Validate an XML instance against a Schematron schema using the given phase.
         Total number of errors detected: 1
         Error 1: Line 187 - assertion failed:
           DefaultSRS value is not a valid URI (invalid scheme name or URN namespace identifier).
           The DefaultSRS is urn:x-ogc:def:crs:EPSG:4326.
      Test ctl:SchematronValidatingParser Failed
      FAILURE: The resulting wfs:FeatureCollection must include at least 4 sf:PrimitiveGeoFeature instances from the test data set.
   Test wfs:readiness-tests Failed
Test wfs:wfs-main Failed (Inherited failure)

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: WFS 1.1.0 on Geoserver 2.0.2...Need help

manjusha
Can anyone please let me know if the format of the SRS code should be

urn:x-ogc:def:crs:EPSG:4326

or

urn:ogc:def:crs:EPSG:4326

Also where in Geoserver, can I set this format?