Re: Same map displays layer on one page but fails on another - problem solved

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Same map displays layer on one page but fails on another - problem solved

jmckenna
Administrator
Glad you figured it out Charles, I know how frustrating it can be.

-jeff


--
Jeff McKenna
MapServer Consulting and Training Services
http://www.gatewaygeomatics.com/




On 12-03-29 5:44 PM, Theobald, Charles wrote:

> Thanks for the reply.  It turns out that the page calling this map was including a page full of functions & setting variables that were conflicting with the map display.  After moving that section of code to a location AFTER the calls the the mapserver, everything displays correctly.
>
> Charles Theobald
> NC Division of Water Resources
> [hidden email]
> 919-707-9136
> *E-mail correspondence to and from this address may be subject to the North Carolina Public Records Law and may be disclosed to third parties.
>  
>
>
> -----Original Message-----
> From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Jeff McKenna
> Sent: Wednesday, March 21, 2012 7:20 PM
> To: [hidden email]
> Subject: Re: [MS4W-Users] Same map displays layer on one page but fails on another
>
> On 12-03-21 3:32 PM, Theobald, Charles wrote:
>> I have a map that displays perfectly on one page, but when called from a second page fails to draw a critical layer.  The only difference is the mapsize; 200x120 on the first call, and 470 x 250 on the second.  The first call is on the site index page, hyperlinked to the second page, so the first will always be displayed first.  I'm also getting the error "loadForm(): Web application error. Not enough arguments for mapsize.", although the url calls the exact same .map file the only difference is the size.  
>> We never had this problem with version 4 of the mapserver on Linux, it's only occurring on a new host, windows 2008 R2.
>> Any suggestions would be appreciated.
>
> Hi,
>
> When I debug things like this for clients I always try to duplicate
> outside of the application.  Can you duplicate the problem through a
> shp2img command (http://www.mapserver.org/utilities/shp2img.html) or
> through a mapserv commandline call (see
> http://www.mapserver.org/cgi/mapserv.html) ?  Once you have the problem
> command, then you can paste it here for all of the mailing list readers
> so they can provide comments.  Maybe also paste the output from a
> 'mapserv -v' command as well.
>
> Hope that helps.
>
> Thanks for using the MS4W Product in your organization.
>
> -jeff
>
>
>
>

_______________________________________________
MS4W-Users mailing list
[hidden email]
http://lists.maptools.org/mailman/listinfo/ms4w-users