Re: [Geomoose-users] Geomoose-users Digest, Vol 94, Issue 4

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [Geomoose-users] Geomoose-users Digest, Vol 94, Issue 4

clintono
I added to TEMPLATE 'dummy' to a different mapfile and used the identify service on the different layer, and I am getting the results I wanted.  Thanks Chris for the suggestions.



Virus-free. www.avast.com

On Tue, Jun 18, 2019 at 1:00 PM <[hidden email]> wrote:
Send Geomoose-users mailing list submissions to
        [hidden email]

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
        https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geomoose-users
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
        [hidden email]

You can reach the person managing the list at
        [hidden email]

When replying, please edit your Subject line so it is more specific
than "Re: Contents of Geomoose-users digest..."


Today's Topics:

   1. Re: Fwd: 3.3 Identify Service (Christopher Hughes)


----------------------------------------------------------------------

Message: 1
Date: Tue, 18 Jun 2019 11:17:52 -0700
From: Christopher Hughes <[hidden email]>
To: Clinton Olsen <[hidden email]>
Cc: [hidden email]
Subject: Re: [Geomoose-users] Fwd: 3.3 Identify Service
Message-ID:
        <[hidden email]>
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"

I don't see anything obvious in your mapfile or mapsource. If there aren't
any errors and your results aren't displaying it could be that your
template is the issue, rather than the mapfile (but I could be wrong).
You may want to try messing around with that and see if you can get
anything to display (or perhaps trying to reference a template html doc
which I believe the demo has as well).

Best of luck,
Chris

On Tue, Jun 18, 2019 at 10:55 AM Clinton Olsen <[hidden email]>
wrote:

> Chris,
>
> Thanks for your help.  I added TEMPLATE 'dummy" to the end of the LAYER
> section of my mapfile.  The error message no longer appears.  I am not
> showing the template results after I select one of the airports.
> Here is the mapfile.
>
> MAP
> SIZE 800 650
> EXTENT -12389978.662863 4691451.451250 -12245603.979335 4823088.396702
> UNITS FEET
>
> INCLUDE "../../geomoose_globals.map"
>
> WEB
> METADATA
> 'ows_title' 'Airport'
> INCLUDE '../../common_metadata.map'
>   'wfs_getfeature_formatlist' 'gml,geojson'
> END
> END
>
> DEBUG 5
>
> LAYER
> NAME "airport"
> DATA "./airport.shp"
>
> PROJECTION
> 'init=EPSG:3857'
> END
>
> STATUS ON
> TYPE point
> METADATA
> #'identify_record' 'identify.html'
> 'ows_include_items' 'all'
> 'gml_include_items' 'all'
> END
> TOLERANCE 3
> TOLERANCEUNITS feet
> CLASSITEM "TYPE"
> LABELITEM "NAME"
> LABELCACHE ON
>   LABELMAXSCALE 110000
>
> CLASS
> NAME "Airport"
> #MAXSCALEDENOM 200000
>   #MINSCALEDENOM 5000
> EXPRESSION "Airport"
> STYLE
> SYMBOL '../../symbols/airport.png'
> END
> LABEL
> COLOR 255 255 255
>       OUTLINECOLOR 0 0 0
>       TYPE TRUETYPE
>       FONT vera_sans-bold
>       SIZE 7
>       ANTIALIAS true
>       POSITION auto
>       MINDISTANCE 10
>       BUFFER 4
> FORCE false
> PARTIALS false
> ANGLE follow
> END
> END#class
>   TEMPLATE 'dummy'
> END#layer
>
> END
>
>
>
> <https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail&utm_term=icon> Virus-free.
> www.avast.com
> <https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail&utm_term=link>
> <#m_8961107800016205081_m_3545508225667182286_DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>
>
> On Tue, Jun 18, 2019 at 11:16 AM Christopher Hughes <
> [hidden email]> wrote:
>
>> Hi Clinton,
>>
>> When I was configuring our program I needed to add TEMPLATE 'dummy' to
>> the mapfile (before the end of the layer). When I omit that I get the exact
>> same error that you do. You may want to try that and see if it fixes the
>> problem.
>>
>> Chris Hughes
>>
>> On Tue, Jun 18, 2019 at 10:08 AM Clinton Olsen <[hidden email]>
>> wrote:
>>
>>>
>>> I am in the process of updating my Geomoose website from 2.9.3 to 3.3.
>>> I have my layers set to the Web Mercator, 3857 projection.  I am able to
>>> view the layers in the online viewer.  I am running into trouble setting up
>>> the identify service.  I have read and followed the documentation found in
>>> the Geomoose 3.0 Docs How-Tos for adding identify to a layer.
>>>
>>> <map-source name="airport" type="mapserver" title="airport">
>>> <file>./demo/airport/airport.map</file>
>>> <layer name="airport" status="off">
>>> <template name="identify"><![CDATA[
>>>         <div>
>>>         <div class="result-item">
>>>             <div class="result-title">
>>>             Airport
>>>             </div>
>>>             <b>Airport:</b> {{ properties.NAME }}<br>
>>>         </div>
>>>         ]]></template>
>>> </layer>
>>> </map-source>
>>>
>>> When I click on the point to identify, the window for Identify Results
>>> opens and shows 1 layer, and a red error sign.  How can i troubleshoot what
>>> the error is and how to fix it?
>>> --
>>> --
>>> Clinton Olsen
>>> IS/GIS Technician
>>>
>>>
>>>
>>> <https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail&utm_term=icon> Virus-free.
>>> www.avast.com
>>> <https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail&utm_term=link>
>>> <#m_8961107800016205081_m_3545508225667182286_m_7151511634733489963_m_-7116759158426175176_DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>
>>> _______________________________________________
>>> Geomoose-users mailing list
>>> [hidden email]
>>> https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geomoose-users
>>
>>
>>
>> --
>> Chris Hughes
>>
>> GIS Analyst
>> Lincoln County Surveyor Department
>> 880 NE 7th St. l Newport, OR 97365
>> Tel: (541) 574 1283
>>
>
>
> --
> --
> Clinton Olsen
> *EMERY COUNTY*
> IS/GIS Technician
> 435-381-3592
>
>
> --
> --
> Clinton Olsen
> *EMERY COUNTY*
> IS/GIS Technician
> 435-381-3592
> _______________________________________________
> Geomoose-users mailing list
> [hidden email]
> https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geomoose-users



--
Chris Hughes

GIS Analyst
Lincoln County Surveyor Department
880 NE 7th St. l Newport, OR 97365
Tel: (541) 574 1283
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osgeo.org/pipermail/geomoose-users/attachments/20190618/90608b9b/attachment-0001.html>

------------------------------

Subject: Digest Footer

_______________________________________________
Geomoose-users mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geomoose-users

------------------------------

End of Geomoose-users Digest, Vol 94, Issue 4
*********************************************


--
-- 
Clinton Olsen
EMERY COUNTY
IS/GIS Technician
435-381-3592

Virus-free. www.avast.com

_______________________________________________
Geomoose-users mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/geomoose-users