OSGeo4W setup no longer works (setup.ini is empty)

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

OSGeo4W setup no longer works (setup.ini is empty)

andreaerdna
It seems that setup.ini (and also setup.ini.bz2, setup.ini.prev, setup_test.ini, setup_test.ini.prev) at http://download.osgeo.org/osgeo4w/ is empty so OSGeo4W setup no longer works as it should.
Does anybody know why it happened and how to solve the problem?

Andrea
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: OSGeo4W setup no longer works (setup.ini is empty)

mhw-at-yg
Hi Andrea,

Is this still a problem? They're populated for me, right now.
e.g. http://download.osgeo.org/osgeo4w/setup.ini is about 87k. (setup.ini.prev is zero bytes though.)

The ini files are rebuilt a) on demand when someone updates a package, and b) by an automatic scheduled task at midnight UST (16:00 PST) (see http://trac.osgeo.org/osgeo4w/wiki/PackagingInstructions#Setup.ini)

I think something went wrong with the automatic nightly promotion. It appears to be okay now though.

matt wilkie
--------------------------------------------
Geomatics Analyst
Information Management and Technology
Yukon Department of Environment
10 Burns Road * Whitehorse, Yukon * Y1A 4Y9
867-667-8133 Tel * 867-393-7003 Fax
http://environmentyukon.gov.yk.ca/geomatics/
-------------------------------------------- 
On 07/10/2013 6:10 AM, andreaerdna wrote:
It seems that setup.ini (and also setup.ini.bz2, setup.ini.prev,
setup_test.ini, setup_test.ini.prev) at http://download.osgeo.org/osgeo4w/
is empty so OSGeo4W setup no longer works as it should.
Does anybody know why it happened and how to solve the problem?

Andrea



--
View this message in context: http://osgeo-org.1560.x6.nabble.com/OSGeo4W-setup-no-longer-works-setup-ini-is-empty-tp5082195.html
Sent from the osgeo4w-dev -- OSGeo Win32 Installer List mailing list archive at Nabble.com.
_______________________________________________
osgeo4w-dev mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/osgeo4w-dev




_______________________________________________
osgeo4w-dev mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/osgeo4w-dev
-Matt
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: OSGeo4W setup no longer works (setup.ini is empty)

andreaerdna
Hi Matt,
you're right, now it seems ok for me too.

Thanks!

Andrea

Matt Wilkie-2 wrote
They're populated for me, right now.
e.g. http://download.osgeo.org/osgeo4w/setup.ini is about 87k.
(setup.ini.prev is zero bytes though.)