[OSGeo] #1219: GeoNode throws 404 when creating a map

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[OSGeo] #1219: GeoNode throws 404 when creating a map

OSGeo
#1219: GeoNode throws 404 when creating a map
----------------------+-----------------------------------------------------
 Reporter:  camerons  |       Owner:  live-demo@…              
     Type:  defect    |      Status:  new                      
 Priority:  normal    |   Milestone:  OSGeoLive7.0            
Component:  LiveDVD   |    Keywords:  geonode, 7.0            
----------------------+-----------------------------------------------------
 Opened BrowserClient->GeoNode

 Scrolled down to the "Tasmania State Boundaries"

 Selected "Create a Map"

 See a "Connection Error - the server returned a error 404 NOT FOUND"
 RequestURI=/geoserver/pdf/json

--
Ticket URL: <https://trac.osgeo.org/osgeo/ticket/1219>
OSGeo <http://www.osgeo.org/>
OSGeo committee and general foundation issue tracker.
_______________________________________________
Live-demo mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/live-demo
http://live.osgeo.org
http://wiki.osgeo.org/wiki/Live_GIS_Disc
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [OSGeo] #1219: GeoNode throws 404 when creating a map

OSGeo
#1219: GeoNode throws 404 when creating a map
----------------------+-----------------------------------------------------
 Reporter:  camerons  |       Owner:  live-demo@…              
     Type:  defect    |      Status:  new                      
 Priority:  normal    |   Milestone:  OSGeoLive7.0            
Component:  LiveDVD   |    Keywords:  geonode, 7.0            
----------------------+-----------------------------------------------------

Comment(by kalxas):

 This is a known issue for GeoNode working with a vanilla GeoServer
 (without Geonode extensions) like the setup we have in OSGeoLive.
 It is going to be fixed upstream.
 https://github.com/GeoNode/geonode/issues/923

--
Ticket URL: <http://trac.osgeo.org/osgeo/ticket/1219#comment:1>
OSGeo <http://www.osgeo.org/>
OSGeo committee and general foundation issue tracker.
_______________________________________________
Live-demo mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/live-demo
http://live.osgeo.org
http://wiki.osgeo.org/wiki/Live_GIS_Disc
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [OSGeo] #1219: GeoNode throws 404 when creating a map

OSGeo
In reply to this post by OSGeo
#1219: GeoNode throws 404 when creating a map
----------------------+-----------------------------------------------------
 Reporter:  camerons  |       Owner:  live-demo@…              
     Type:  defect    |      Status:  new                      
 Priority:  normal    |   Milestone:  OSGeoLive7.9            
Component:  LiveDVD   |    Keywords:  geonode, 7.0, 7.9        
----------------------+-----------------------------------------------------
Changes (by kalxas):

  * keywords:  geonode, 7.0 => geonode, 7.0, 7.9
  * milestone:  OSGeoLive7.0 => OSGeoLive7.9


Comment:

 This is still an issue in 7.9

--
Ticket URL: <http://trac.osgeo.org/osgeo/ticket/1219#comment:2>
OSGeo <http://www.osgeo.org/>
OSGeo committee and general foundation issue tracker.
_______________________________________________
Live-demo mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/live-demo
http://live.osgeo.org
http://wiki.osgeo.org/wiki/Live_GIS_Disc
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [OSGeo] #1219: GeoNode throws 404 when creating a map

OSGeo
In reply to this post by OSGeo
#1219: GeoNode throws 404 when creating a map
----------------------+-----------------------------------------------------
 Reporter:  camerons  |       Owner:  live-demo@…              
     Type:  defect    |      Status:  new                      
 Priority:  normal    |   Milestone:  OSGeoLive8.0            
Component:  LiveDVD   |    Keywords:  geonode, 7.0, 7.9        
----------------------+-----------------------------------------------------
Changes (by kalxas):

  * milestone:  OSGeoLive7.9 => OSGeoLive8.0


Comment:

 moving to next release

--
Ticket URL: <http://trac.osgeo.org/osgeo/ticket/1219#comment:3>
OSGeo <http://www.osgeo.org/>
OSGeo committee and general foundation issue tracker.
_______________________________________________
Live-demo mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/live-demo
http://live.osgeo.org
http://wiki.osgeo.org/wiki/Live_GIS_Disc
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [OSGeo] #1219: GeoNode throws 404 when creating a map

OSGeo
In reply to this post by OSGeo
#1219: GeoNode throws 404 when creating a map
----------------------+-----------------------------------------------------
 Reporter:  camerons  |       Owner:  live-demo@…              
     Type:  defect    |      Status:  new                      
 Priority:  normal    |   Milestone:  OSGeoLive8.0            
Component:  LiveDVD   |    Keywords:  geonode, 7.0, 7.9        
----------------------+-----------------------------------------------------

Comment(by kalxas):

 Still valid in 8.0

--
Ticket URL: <http://trac.osgeo.org/osgeo/ticket/1219#comment:4>
OSGeo <http://www.osgeo.org/>
OSGeo committee and general foundation issue tracker.
_______________________________________________
Live-demo mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/live-demo
http://live.osgeo.org
http://wiki.osgeo.org/wiki/Live_GIS_Disc
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [OSGeo] #1219: GeoNode throws 404 when creating a map

OSGeo
In reply to this post by OSGeo
#1219: GeoNode throws 404 when creating a map
-------------------------------+---------------------------
 Reporter:  camerons           |       Owner:  live-demo@…
     Type:  defect             |      Status:  new
 Priority:  normal             |   Milestone:  OSGeoLive8.0
Component:  LiveDVD            |  Resolution:
 Keywords:  geonode, 7.0, 7.9  |
-------------------------------+---------------------------

Comment (by ghassen):

 Still have the same problem in 8.5

--
Ticket URL: <http://trac.osgeo.org/osgeo/ticket/1219#comment:5>
OSGeo <http://www.osgeo.org/>
OSGeo committee and general foundation issue tracker.
_______________________________________________
Live-demo mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/live-demo
http://live.osgeo.org
http://wiki.osgeo.org/wiki/Live_GIS_Disc
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [OSGeo] #1219: GeoNode throws 404 when creating a map

OSGeo
In reply to this post by OSGeo
#1219: GeoNode throws 404 when creating a map
-------------------------------+---------------------------
 Reporter:  camerons           |       Owner:  live-demo@…
     Type:  defect             |      Status:  new
 Priority:  normal             |   Milestone:  OSGeoLive8.0
Component:  LiveDVD            |  Resolution:
 Keywords:  geonode, 7.0, 7.9  |
-------------------------------+---------------------------

Comment (by kalxas):

 Unfortunately not fixed in 2.4

--
Ticket URL: <https://trac.osgeo.org/osgeo/ticket/1219#comment:6>
OSGeo <http://www.osgeo.org/>
OSGeo committee and general foundation issue tracker.
_______________________________________________
Live-demo mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/live-demo
http://live.osgeo.org
http://wiki.osgeo.org/wiki/Live_GIS_Disc
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [OSGeo] #1219: GeoNode throws 404 when creating a map

OSGeo
In reply to this post by OSGeo
#1219: GeoNode throws 404 when creating a map
-------------------------------+---------------------------
 Reporter:  camerons           |       Owner:  live-demo@…
     Type:  defect             |      Status:  closed
 Priority:  normal             |   Milestone:  OSGeoLive8.0
Component:  LiveDVD            |  Resolution:  wontfix
 Keywords:  geonode, 7.0, 7.9  |
-------------------------------+---------------------------
Changes (by kalxas):

 * status:  new => closed
 * resolution:   => wontfix


Comment:

 This error message is still shown in 2.6, but it can be ignored.

 I updated the docs with a note about this, the new quickstart works fine.

 This error is due to the fact that we do not use the GeoNode-specific
 GeoServer build.

--
Ticket URL: <https://trac.osgeo.org/osgeo/ticket/1219#comment:7>
OSGeo <http://www.osgeo.org/>
OSGeo committee and general foundation issue tracker.

_______________________________________________
Live-demo mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/live-demo
http://live.osgeo.org
http://wiki.osgeo.org/wiki/Live_GIS_Disc
Loading...