OL 2.12 + missing tiles + layerswitcher

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

OL 2.12 + missing tiles + layerswitcher

josef.bicik
Hi Devs,

I handle missing tiles in OpenLayers 2.12 using the .olImageLoadError style. This works fine until I change the visibility of the layer using the LayerSwitcher. When the layer is made visible again, the missing tiles are shown as missing images (i.e., have a missing image icon) and have a border around them as shown here: http://i.imgur.com/vp7tB.png

It appears that somehow the style is ignored. When panning the map, the missing images would eventually disappear. I wonder if this might be a bug or if I do something silly.

Best regards, Josef

ABB AG
Sitz/Head Office: Mannheim
Registergericht/Registry Court: Mannheim
Handelsregisternummer/Commercial Register No.: HRB 4664
Geschäftsführung/Managing Board: Peter Smits (Vorsitzender), Hans-Georg Krabbe, Dr. Joachim Schneider, Markus Ochsner
Vorsitzender des Aufsichtsrats/Chairman of Supervisory Board: Bernhard Jucker

Diese E-Mail enthält vertrauliche und/oder rechtlich geschützte Informationen. Wenn Sie nicht der richtige Adressat sind oder diese E-Mail irrtümlich erhalten haben, informieren Sie bitte sofort den Absender und vernichten Sie diese Mail. Das unerlaubte Kopieren sowie die unbefugte Weitergabe dieser Mail ist nicht gestattet.

This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and destroy this e-mail. Any unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/openlayers-dev