Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
18 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Ivan Mincik
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Dear all,
despite previous talks about using current QGIS LTS version, we have moved our
development on top of QGIS development version (master). This decision was
made as solution for many problems which we encounter when using QGIS WFS service.

Development version of QGIS is already implemented in our Vagrant development
environment. I was also trying to test QGIS Desktop and QGIS GIS.lab Web
plugin and it seems to work well.


- --
Ivan Minčík
[hidden email]  GPG: 0x79529A1E  http://imincik.github.io/0x79529A1E.key
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1

iQEcBAEBAgAGBQJWg9bCAAoJEPfdLsR5Upoe+zAIAKDPx/83vUbjfXxMySmOF4X4
2DoT8swtQmSw6GsXKinqQXgu3LWwcdb/e3e1w8mRbX4Ag0IpUWQxMojCgioR6fho
Jgc4Jqp7qWYXqQJY2TG6o03SFW50ATYKUPE0i7FU/ZHkY0ANeo8FaxPu5Q3/B8Wk
Y1x6Fz94mKBOyGzZnG6qBmKp0nFV6cboS79vMjDmvaDlVlPkupYNtbveTrYZDT82
LJa+Gh4FvJtYOHAXiOzGj/3WcyEtjaRsyiUF7YHTigoC0vGDGxwfQov1lVgOQOgd
l2iQlreXoGdLkp1UdpSN2lgY2ywCOd9KDhX5SatlltUyT1gJeOWOg2KEI+Kr1pk=
=JlDa
-----END PGP SIGNATURE-----
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Martin Landa
Hi,

2015-12-30 14:06 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
> Development version of QGIS is already implemented in our Vagrant development
> environment. I was also trying to test QGIS Desktop and QGIS GIS.lab Web
> plugin and it seems to work well.

my last attempt to establish Vagrant dev environment failed with

<127.0.0.1> REMOTE_MODULE file state=link
src=/home/vagrant/dev/node_modules dest=/vagrant/clients/node_modules
failed: [gislab-web] => {"failed": true, "gid": 1000, "group":
"vagrant", "mode": "0755", "owner": "vagrant", "path":
"/vagrant/clients/node_modules", "size": 4096, "state": "directory",
"uid": 1000}
msg: the directory /vagrant/clients/node_modules is not empty,
refusing to convert it

FATAL: all hosts have already failed -- aborting

Any idea what could be wrong? Thanks, Martin

--
Martin Landa
http://geo.fsv.cvut.cz/gwiki/Landa
http://gismentors.cz/mentors/landa
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Martin Landa
2015-12-30 22:12 GMT+01:00 Martin Landa <[hidden email]>:
> my last attempt to establish Vagrant dev environment failed with

BTW, I have Vagrant 1.7.4. Martin

--
Martin Landa
http://geo.fsv.cvut.cz/gwiki/Landa
http://gismentors.cz/mentors/landa
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Ivan Mincik
In reply to this post by Martin Landa
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 30.12.2015 22:12, Martin Landa wrote:

> Hi,
>
> 2015-12-30 14:06 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
>> Development version of QGIS is already implemented in our Vagrant
>> development environment. I was also trying to test QGIS Desktop and QGIS
>> GIS.lab Web plugin and it seems to work well.
>
> my last attempt to establish Vagrant dev environment failed with
>
> <127.0.0.1> REMOTE_MODULE file state=link
> src=/home/vagrant/dev/node_modules dest=/vagrant/clients/node_modules
> failed: [gislab-web] => {"failed": true, "gid": 1000, "group": "vagrant",
> "mode": "0755", "owner": "vagrant", "path":
> "/vagrant/clients/node_modules", "size": 4096, "state": "directory", "uid":
> 1000} msg: the directory /vagrant/clients/node_modules is not empty,
> refusing to convert it
>
> FATAL: all hosts have already failed -- aborting
>
> Any idea what could be wrong? Thanks, Martin
>

Hi Martin,
remove 'clients/node_modules' directory and run 'vagrant destroy && vagrant
up' again.

In early versions of vagrant environment we where creating Node modules there
and this directory was not deleted on 'vagrant destroy'. Now this directory is
created inside of vagrant VM.

- --
Ivan Minčík
[hidden email]  GPG: 0x79529A1E  http://imincik.github.io/0x79529A1E.key
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1

iQEcBAEBAgAGBQJWhFW0AAoJEPfdLsR5UpoeLNIH/1rstSefjro0reBkp07Lzefq
9gBMom4xa+gp+GIWh4z8gl81MMbF/CSQc0c2V5Eb86pFITcd53PfZz0Iab6qZnjI
vCGiWYpusCgBuIuDfIGX6XdeMDIWeYxVcRcZWv1JMa9ylRG0Qss3IpFpbK3wtId2
zafdXIFOpRSmGvV/oQ+63qURkUNfbC4TTXLkkMxrQvgLrPH/Z2RNqaTEH7+epeGu
NFTNfn/JIMbBj1T8rwJsYkU9d+eSnZhIag0Gy2Puc9Gv+u2IhXAtEwoJakSQj67E
w2AkEICk9UISdfKzu14RZhWuidMwOXF7hgvVbq0+ZXiBvTYIbUoljTC54vgePfY=
=dp4D
-----END PGP SIGNATURE-----
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Martin Landa
Hi,

2015-12-30 23:07 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
> remove 'clients/node_modules' directory and run 'vagrant destroy && vagrant
> up' again.

thanks, now fails on:

<127.0.0.1> REMOTE_MODULE django_manage settings=devproj.settings
command=test apps=webgis.viewer app_path=/vagrant/dev/django
virtualenv=/home/vagrant/.virtualenvs/gislab-web
failed: [gislab-web] => {"cmd": "python manage.py test --noinput
--settings=devproj.settings webgis.viewer", "failed": true, "path":
"/home/vagrant/.virtualenvs/gislab-web/bin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin",
"state": "absent", "syspath":
["/tmp/ansible-tmp-1451670193.46-138422031634203",
"/usr/lib/python2.7", "/usr/lib/python2.7/plat-i386-linux-gnu",
"/usr/lib/python2.7/lib-tk", "/usr/lib/python2.7/lib-old",
"/usr/lib/python2.7/lib-dynload",
"/usr/local/lib/python2.7/dist-packages",
"/usr/lib/python2.7/dist-packages"]}
msg: stdout: Creating test database for alias 'default'...
Destroying test database for alias 'default'...

:stderr: FFF..F.
======================================================================
FAIL: test_basic (webgis.viewer.tests.test_wfsfilter.WfsFilterCase)
----------------------------------------------------------------------
Traceback (most recent call last):
  File "/vagrant/server/webgis/viewer/tests/test_wfsfilter.py", line
18, in test_basic
    self.assertEqual(len(result['features']), 161, '161 places found')
AssertionError: 161 places found

======================================================================
FAIL: test_filer_prague (webgis.viewer.tests.test_wfsfilter.WfsFilterCase)
----------------------------------------------------------------------
Traceback (most recent call last):
  File "/vagrant/server/webgis/viewer/tests/test_wfsfilter.py", line
43, in test_filer_prague
    self.assertEqual(len(result['features']), 1, "Prague found")
AssertionError: Prague found
...

Martin

--
Martin Landa
http://geo.fsv.cvut.cz/gwiki/Landa
http://gismentors.cz/mentors/landa
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Ivan Mincik
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 01.01.2016 19:45, Martin Landa wrote:

> Hi,
>
> 2015-12-30 23:07 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
>> remove 'clients/node_modules' directory and run 'vagrant destroy &&
>> vagrant up' again.
>
> thanks, now fails on:
>
> <127.0.0.1> REMOTE_MODULE django_manage settings=devproj.settings
> command=test apps=webgis.viewer app_path=/vagrant/dev/django
> virtualenv=/home/vagrant/.virtualenvs/gislab-web failed: [gislab-web] =>
> {"cmd": "python manage.py test --noinput --settings=devproj.settings
> webgis.viewer", "failed": true, "path":
> "/home/vagrant/.virtualenvs/gislab-web/bin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr
/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin",
>
>
"state": "absent", "syspath":

> ["/tmp/ansible-tmp-1451670193.46-138422031634203", "/usr/lib/python2.7",
> "/usr/lib/python2.7/plat-i386-linux-gnu", "/usr/lib/python2.7/lib-tk",
> "/usr/lib/python2.7/lib-old", "/usr/lib/python2.7/lib-dynload",
> "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages",
> "/usr/lib/python2.7/dist-packages"]} msg: stdout: Creating test database
> for alias 'default'... Destroying test database for alias 'default'...
>
> :stderr: FFF..F.
> ======================================================================
> FAIL: test_basic (webgis.viewer.tests.test_wfsfilter.WfsFilterCase)
> ----------------------------------------------------------------------
> Traceback (most recent call last): File
> "/vagrant/server/webgis/viewer/tests/test_wfsfilter.py", line 18, in
> test_basic self.assertEqual(len(result['features']), 161, '161 places
> found') AssertionError: 161 places found
>
> ======================================================================
> FAIL: test_filer_prague (webgis.viewer.tests.test_wfsfilter.WfsFilterCase)
> ----------------------------------------------------------------------
> Traceback (most recent call last): File
> "/vagrant/server/webgis/viewer/tests/test_wfsfilter.py", line 43, in
> test_filer_prague self.assertEqual(len(result['features']), 1, "Prague
> found") AssertionError: Prague found ...


These are failing unit tests, which doesn't affect development environment at al
l.

- --
Ivan Minčík
[hidden email]  GPG: 0x79529A1E  http://imincik.github.io/0x79529A1E.key
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.22 (GNU/Linux)

iQEcBAEBAgAGBQJWhtPnAAoJEPfdLsR5UpoevL8IAKAfxKYcMDMZ2gxfrlyycYvR
7nKOrHd7UJsB1qIkBFnSVFnLw3qDwo+iUZ2ty2f17PzW89ETt8wPyWFAFK6mbqb2
sadSv3tdvutHSpT1vvgAu0n6UPqp8rjmAiuWH2APf4Ukr8mt8APSbz64tou7fAfr
ltV94X2phKqNDnCU6hAWkr4HYGJiwA/X8wL9QXFRKRlzW9sZU1Of35Yv2BjrPuIn
6VH1bQo/D++x/ZHYoMePZNynsaOCVM9ndFISETWcBYtD/ErfxQEFEMFBEPgLn38T
mOfKoYDJ4MRlb5lYhjsiC0GsbQUw+Oetj+g1tRIBcfGvCp1MB7m4EksLBw0jr90=
=cQFu
-----END PGP SIGNATURE-----
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Martin Landa
Hi,

2016-01-01 20:30 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
> These are failing unit tests, which doesn't affect development environment at al

OK, btw now fails

 _____________________________________________________________
/ TASK: Install local Node modules for GIS.lab Web and Mobile \
\ clients                                                     /
 -------------------------------------------------------------
<127.0.0.1> REMOTE_MODULE command chdir=/vagrant/clients export
NVM_DIR="$HOME/.nvm" && . "$NVM_DIR/nvm.sh" && nvm use v4.2.2 && npm
install #USE_SHELL
failed: [gislab-web] => (item=npm install) => {"changed": true, "cmd":
"export NVM_DIR=\"$HOME/.nvm\" && . \"$NVM_DIR/nvm.sh\" && nvm use
v4.2.2 && npm install", "delta": "0:07:08.578455", "end": "2016-01-03
11:35:26.894585", "item": "npm install", "rc": 1, "start": "2016-01-03
11:28:18.316130", "warnings": []}
stderr: npm WARN package.json gislab-clients@1.0.0 Normalized value of
bugs field is an empty object. Deleted.
npm WARN deprecated gulp-minify-css@1.2.3: Please use gulp-cssnano instead.
npm WARN optional dep failed, continuing fsevents@1.0.6
npm WARN deprecated lodash@1.0.2: lodash@<2.0.0 is no longer
maintained. Upgrade to lodash@^3.0.0
npm ERR! registry error parsing json
info install Downloading
http://dl.google.com/closure-compiler/compiler-20151015.zip
info install Downloading
https://github.com/google/closure-library/archive/5b25e65.zip
info install Received 49% (2810K)
info install Received 56% (3194K)
...
info install Download complete:
/home/vagrant/dev/node_modules/openlayers/node_modules/closure-util/.deps/library/e2007315d15a4c296321b220b84269a0d9c2d94c
npm ERR! Linux 3.13.0-71-generic
npm ERR! argv "/home/vagrant/.nvm/versions/node/v4.2.2/bin/node"
"/home/vagrant/.nvm/versions/node/v4.2.2/bin/npm" "install"
npm ERR! node v4.2.2
npm ERR! npm  v2.14.7

npm ERR! Unexpected token m
npm ERR! {"_id":"module-deps","_rev":"246-25a08b3d13cf38488fe1feeae5fe9812","name":"module-deps","description":"walk
the dependency graph to generate json output that can be f

Ma

--
Martin Landa
http://geo.fsv.cvut.cz/gwiki/Landa
http://gismentors.cz/mentors/landa
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Martin Landa
Hi,

2016-01-03 13:09 GMT+01:00 Martin Landa <[hidden email]>:

when I run simple development environment in TMUX

$ /vagrant/utils/tmux-dev.sh

and launch GIS.lab web client in Firefox

https://localhost:8000/?PROJECT=user/natural-earth/central-europe

I get UI but no data [1]. I didn't find in logs anything useful. Martin

[1] http://geo102.fsv.cvut.cz/~landa/tmp/gislab-web-no-ui.png

--
Martin Landa
http://geo.fsv.cvut.cz/gwiki/Landa
http://gismentors.cz/mentors/landa
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Ivan Mincik
In reply to this post by Martin Landa
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 03.01.2016 13:09, Martin Landa wrote:
> Hi,
>
> 2016-01-01 20:30 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
>> These are failing unit tests, which doesn't affect development
>> environment at al
>
> OK, btw now fails

Hi Martin, I am going to check it.


- --
Ivan Minčík
[hidden email]  GPG: 0x79529A1E  http://imincik.github.io/0x79529A1E.key
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.22 (GNU/Linux)

iQEcBAEBAgAGBQJWilYdAAoJEPfdLsR5UpoeuqAH/2m4OIreErBJYwILF9P8cK2A
MOGvqvZO/ZGKuCCelZoVZVnPyrLi4dILr0/ZtMUtXEow/3MWglYE9B9zF+7gtyww
Zg/EE6vGcXFal5rYw+6ieQIEheWM3LSDetYSAecIOzcXoFwqXtCd4jggAZoS85Ms
Y+zDwVUHFBDgwLO4wUH0yeTfXMz4b8HMH9mhcbHshqovfGWFSJ81ObbeQ11C1CGX
BTbRrV34CwvC6/uxTTpckuzmGO1I/Ns/8wJrXBdCwcddi//55aKMkiyyGxATC8aF
tCJ4NPoO/1tOhb7g4SRWcJq+ETrJCbCfHjNVFb/BMUzy5tnN3nk6+vxAWD9n+ME=
=M/5n
-----END PGP SIGNATURE-----
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Ivan Mincik
In reply to this post by Martin Landa
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 03.01.2016 13:09, Martin Landa wrote:
> Hi,
>
> 2016-01-01 20:30 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
>> These are failing unit tests, which doesn't affect development
>> environment at al
>
> OK, btw now fails

After doing "vagrant destroy|up" on latest master it is working for me. Can
you try once again. Maybe there was some network issue.


- --
Ivan Minčík
[hidden email]  GPG: 0x79529A1E  http://imincik.github.io/0x79529A1E.key
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.22 (GNU/Linux)

iQEcBAEBAgAGBQJWilsCAAoJEPfdLsR5UpoewOkH/3JWKF0rszfBxrccrAly/6h8
q4zvtMRRhFxfguQQuV0IBKXm47lASpDpKSPXauFpdDGmzp+B5DSqvwGUOLnh1BTT
nFDMSEfWaFf/b5X317/iVOElE2fShAzT+ODBRzMvWQCNyF/BzEPzvBS9+F42sHkz
kUKgwnI9+Hx0saFMj8TlYJChfygFnrw2Vdc/IWX3RU74m75FY8FhMGeSqf8cm/Gt
tMZU+pXQ2tKrYecZOVHYbrSTeK2H6EdLAeGkiFwAvRT/6grP0O+Ol9hggQ1wWaKS
WQMWVmBjoSA6TLyG5EV1O22vR7d6fUigY4nfhwD+1SskeMf0kKQF0maybQm9SSI=
=gHvp
-----END PGP SIGNATURE-----
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Ivan Mincik
In reply to this post by Martin Landa
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 03.01.2016 14:08, Martin Landa wrote:

> Hi,
>
> 2016-01-03 13:09 GMT+01:00 Martin Landa <[hidden email]>:
>
> when I run simple development environment in TMUX
>
> $ /vagrant/utils/tmux-dev.sh
>
> and launch GIS.lab web client in Firefox
>
> https://localhost:8000/?PROJECT=user/natural-earth/central-europe
>
> I get UI but no data [1]. I didn't find in logs anything useful. Martin
>
> [1] http://geo102.fsv.cvut.cz/~landa/tmp/gislab-web-no-ui.png


I confirm, with latest master there is no content displayed. Application is
crashing on:

"""
Error: ol.proj.get is not a function
e/e.prototype.createMap@https://localhost:8000/static/js/app.min.js:10:302
s/e.prototype.load@https://localhost:8000/static/js/app.min.js:11:800
o/<@https://localhost:8000/static/js/app.min.js:25:1782
f/<@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:119:129
lf/this.$get</r.prototype.$eval@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:133
:309
lf/this.$get</r.prototype.$digest@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:1
30:404
lf/this.$get</r.prototype.$apply@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:13
4:76
yc/c/<@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:20:57
e@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:39:392
yc/c@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:19:1
yc@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:20:274
Zd@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:19:83
@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:294:192
b@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:175:62
If@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:35:365
Hf/d@https://localhost:8000/static/js/deps.min.js:35:314
"""


- --
Ivan Minčík
[hidden email]  GPG: 0x79529A1E  http://imincik.github.io/0x79529A1E.key
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.22 (GNU/Linux)

iQEcBAEBAgAGBQJWil4mAAoJEPfdLsR5UpoemWIH/2D1ifO28INuMkihDfaFAVTM
gU2eS628YwycWqUfjyiDHwQQjROI7ok6ec3gJ0X0OTO1SAaJZzcJ3qWK+9Noe0Tw
v1UqDwMaMJYpx1kt89w2UnttSufvUyqxpPoFNItD6zP8tMAwSmD/o8x13KfxCcry
7vug/WX0BhBLEEZrYgjedSqlJrtA22FZxbiwqMY5LLVwrc1A7SFPt/rqiBBwk5r5
ponKMPKM2bTAvKklxbOldKh5b1YLLIQBOYb5H20Rhd74Lu3tvbdDRVIHfIPkTmp2
KgsfWxmViE4ZfWyIEYYT/4ccL0oTeVP2b2trPH3Nov5BQHsLiIgdfDo5suWlC/U=
=mH8p
-----END PGP SIGNATURE-----
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Martin Landa
Hi,

2016-01-04 12:57 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
> I confirm, with latest master there is no content displayed. Application is
> crashing on:

thanks, on other computer I have different issue [1]. Ma

[1] https://github.com/gislab-npo/gislab-web/issues/22

--
Martin Landa
http://geo.fsv.cvut.cz/gwiki/Landa
http://gismentors.cz/mentors/landa
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Marcel Dancak


2016-01-04 12:57 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
> I confirm, with latest master there is no content displayed. Application is
> crashing on:

Hi, I know about it, I just didn't have time this morning to update ol3 externs/exported functions, so minified version didn't work. I will fix it very soon. Marcel

_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Ivan Mincik
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 04.01.2016 15:48, Marcel Dancak wrote:

>
>
> 2016-01-04 12:57 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]
> <mailto:[hidden email]>>:
>> I confirm, with latest master there is no content displayed. Application
>> is crashing on:
>
> Hi, I know about it, I just didn't have time this morning to update ol3
> externs/exported functions, so minified version didn't work. I will fix it
> very soon. Marcel

Thanks, it would be perfect to have some instructions how to run application
directly from source code.

- --
Ivan Minčík
[hidden email]  GPG: 0x79529A1E  http://imincik.github.io/0x79529A1E.key
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.22 (GNU/Linux)

iQEcBAEBAgAGBQJWio3XAAoJEPfdLsR5UpoejF4H/3zWar6NMO+FJe9Msn0bxL6X
7gjcKF4jcTA6/G55SHfuOzA+5AOdMxRPEn8tXAL6btzeCBrqWvBo3q7hSlDITmmy
bcVu6JSaqtYPPVWeobjkO9y2aF6bZ+grapbO8Hh8p9KxHakiqEInlKc67aSkUVEq
C600YsIT9FPIXDUl6d1rwROjf1ptmQ/sr/U5rFtmUwo0Yih0GAdkVgj2XbdF/I9T
rgkaPRpaQ5Blr0Vkvkj+v8vUd32e07lkEG/kmtCNaqfHUerID3fY9C37ZFq+/gxy
14oFrtfpZoCLgtzRHN4Vi0dsJU0yPIjcM32UlV8nje8RW3Yzcq3nWlrrCnTutb8=
=G1h9
-----END PGP SIGNATURE-----
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Martin Landa
Hi,

2016-01-04 16:20 GMT+01:00 Ivan Mincik <[hidden email]>:
>> Hi, I know about it, I just didn't have time this morning to update ol3
>> externs/exported functions, so minified version didn't work. I will fix it
>> very soon. Marcel

I saw some related changes [1], but it's still not working for me
(empty UI). Do you expect that it should work? Thanks, Martin

[1] https://github.com/gislab-npo/gislab-web/commit/0efc6bc9306526d2077f0dd65cbd8b5dd39541aa

--
Martin Landa
http://geo.fsv.cvut.cz/gwiki/Landa
http://gismentors.cz/mentors/landa
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Martin Landa
Hi,

2016-01-05 9:56 GMT+01:00 Martin Landa <[hidden email]>:
> I saw some related changes [1], but it's still not working for me
> (empty UI). Do you expect that it should work? Thanks, Martin
>
> [1] https://github.com/gislab-npo/gislab-web/commit/0efc6bc9306526d2077f0dd65cbd8b5dd39541aa

logs from Web Developer Toolbar attached. Martin

--
Martin Landa
http://geo.fsv.cvut.cz/gwiki/Landa
http://gismentors.cz/mentors/landa

_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab

logs.txt (21K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Marcel Dancak

2016-01-05 9:56 GMT+01:00 Martin Landa <[hidden email]>:
> I saw some related changes [1], but it's still not working for me
> (empty UI). Do you expect that it should work? Thanks, Martin
>
> [1] https://github.com/gislab-npo/gislab-web/commit/0efc6bc9306526d2077f0dd65cbd8b5dd39541aa

logs from Web Developer Toolbar attached. Martin

There was some issues with gulp building scripts, but now they should be all fixed. Marcel

_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Moving development of GIS.lab Web NG to QGIS Master

Martin Landa
Hi,

2016-01-05 23:57 GMT+01:00 Marcel Dancak <[hidden email]>:
> There was some issues with gulp building scripts, but now they should be all
> fixed. Marcel

confirmed, thanks for the fix. Martin

--
Martin Landa
http://geo.fsv.cvut.cz/gwiki/Landa
http://gismentors.cz/mentors/landa
_______________________________________________
GIS.lab mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/gis.lab