Mapbender3: Legend/Proxy Issue

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Mapbender3: Legend/Proxy Issue

useher
Hi!

I am running Mapbender 3.0.5.3 and Geoserver 2.8.x on the same machine. Geoserver is not visible from the outside so i use the proxy-option for displaying the layers, which works fine.
Only the Legend is not displayed when using proxy, if proxy is off it works fine. I found, that it is neccessary to configure the owsproxy in parameters,yml. So long, so good. Can someone tell me what to set for ows_proxy3_host, ows_proxy3_port and ows_prox3_noproxy for the above situation?
I tried different combinations but nothing seems to work. Other requests like GetFeatureInfo work as expected.

The apache-log shows severeal entries like this:
[Wed May 11 09:13:14.893725 2016] [php5:error] [pid 5958] [client 80.152.132.249:44934] PHP Warning:  DOMDocument::loadXML(): Empty string supplied as input in /srv/www/htdocs/mapbender3-3.0.5.3/owsproxy/src/OwsProxy3/CoreBundle/Component/ProxyQuery.php on line 576, referer: http://intranet.ib-kauppert.de/mb3/application/mittelrhein

mapbender-log shows nothing belonging to a legend.

current config is

# OWSProxy Configuration
    ows_proxy3_logging: true
    ows_proxy3_obfuscate_client_ip: true
    ows_proxy3_host: localhost
    ows_proxy3_port: 8080
    ows_proxy3_connecttimeout: 60
    ows_proxy3_timeout: 90
    ows_proxy3_user: ~
    ows_proxy3_password: ~
    ows_proxy3_noproxy: localhost

The entry for the GetLegendGraphic-Request for the datasources looks like this:

 http://192.168.xx.yy:80/geoserver/<workspace>/wms?SERVICE=WMS&

and looks for all requests the same.

Sorry for the silly question, but i get stuck there for some days now...

Thanks in advance
and have a nice time

Uwe Seher

_______________________________________________
Mapbender_users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapbender_users