[MapProxy] Layer becomes black

Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
dr
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[MapProxy] Layer becomes black

dr
Faced with the very strange issue.

I have the following configuration: source as MapServer WMS (TIF
raster) -> MapProxy -> WMS Service.
If MaProxy requests extent which not contains any data then I get
black image, otherwise all works as expected.

You can check live demo here: http://rykovd.nextgis.com/resource/358/display

MapProxy config:

caches:
  bfa_cache:
    grids: [webmercator]
    sources: ['mapserver:bfa']
    cache:
      type: sqlite

sources:
  mapserver:
    type: mapserver
    wms_opts:
      featureinfo: true
    req:
      map: /opt/mapserver/mapfile.map
      transparent: true

Any thoughts?
_______________________________________________
MapProxy mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapproxy
dr
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [MapProxy] Layer becomes black

dr
Updating Pillow to latest version did the trick.

On Wed, Dec 6, 2017 at 3:24 AM, Denis Rykov <[hidden email]> wrote:

> Faced with the very strange issue.
>
> I have the following configuration: source as MapServer WMS (TIF
> raster) -> MapProxy -> WMS Service.
> If MaProxy requests extent which not contains any data then I get
> black image, otherwise all works as expected.
>
> You can check live demo here: http://rykovd.nextgis.com/resource/358/display
>
> MapProxy config:
>
> caches:
>   bfa_cache:
>     grids: [webmercator]
>     sources: ['mapserver:bfa']
>     cache:
>       type: sqlite
>
> sources:
>   mapserver:
>     type: mapserver
>     wms_opts:
>       featureinfo: true
>     req:
>       map: /opt/mapserver/mapfile.map
>       transparent: true
>
> Any thoughts?
_______________________________________________
MapProxy mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapproxy