MapGuide 3.1 QuickPlot does not work

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

MapGuide 3.1 QuickPlot does not work

steven.z
MapGuide 3.1, windows 64, IIS, PHP
When tried to use QuickPlot, the following message came up:

PHP Warning:  fopen(C:/Program
Files/OSGeo/MapGuide31/Web/www/fusion/lib/tcpdf/cache/img_ac80d4c7515b9abd3c903b01e0d01c8d):
failed to open stream: Permission denied in C:\Program
Files\OSGeo\MapGuide31\Web\www\fusion\lib\tcpdf\tcpdf.php on line 7553
PHP Warning:  fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in
C:\Program Files\OSGeo\MapGuide31\Web\www\fusion\lib\tcpdf\tcpdf.php on line
7554
PHP Warning:  fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in
C:\Program Files\OSGeo\MapGuide31\Web\www\fusion\lib\tcpdf\tcpdf.php on line
7555
PHP Warning:  unlink(C:/Program
Files/OSGeo/MapGuide31/Web/www/fusion/lib/tcpdf/cache/img_ac80d4c7515b9abd3c903b01e0d01c8d):
No such file or directory in C:\Program
Files\OSGeo\MapGuide31\Web\www\fusion\lib\tcpdf\tcpdf.php on line 7560

QuickPlot works well on 2.5.2, 2.6, and 3.0

Does anyone have a clue about it?

Thanks




--
Sent from: http://osgeo-org.1560.x6.nabble.com/MapGuide-Users-f4182607.html
_______________________________________________
mapguide-users mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapguide-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: MapGuide 3.1 QuickPlot does not work

RenoSun
This post was updated on .
http://osgeo-org.1560.x6.nabble.com/Error-using-quickplot-TCPDF-ERROR-Image-Unable-to-get-image-td5185933.html

"I have a few tricks I usually use to get the Quick Plot working:

1. Ensure the TCPDF folder is has "Modify" granted to IUSR or "Everyone".
2. Change your HOSTS file to make sure the server "knows" its name for example my server is called www.mapguide.ca but in my hosts file I have to put 127.0.0.1 www.mapguide.ca
3. Sometimes I have to force the port 80 in the PlotAsPDF.php and comment out those line in the ELSE for if("80" === $port)  -- around line 177. "

The first item I have to do constantly on most installs (MapGuide 2.6 and AIMS 2015)

"GordonL"

http://osgeo-org.1560.x6.nabble.com/QuickPlot-problem-in-Fusion-td5053474.html



--
Sent from: http://osgeo-org.1560.x6.nabble.com/MapGuide-Users-f4182607.html
_______________________________________________
mapguide-users mailing list
mapguide-users@lists.osgeo.org
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapguide-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: MapGuide 3.1 QuickPlot does not work

steven.z
Thanks a lot! Now it works.



--
Sent from: http://osgeo-org.1560.x6.nabble.com/MapGuide-Users-f4182607.html
_______________________________________________
mapguide-users mailing list
[hidden email]
https://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/mapguide-users