JSON issues on IE

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

JSON issues on IE

Stephen Crawford
All,

I have a site using OpenLayers, hitting Geoserver 2.14.1 with a WFS
Getfeature request for JSON.  Works fine in Firefox, Chrome, and Safari,
but not in IE or Edge (imagine that).
When I put the request string directly in IE, I get an eror log that
opens with this:

"* Activation of
https://******/geoserver/wfs?service=WFS&version=1.1.0&request=GetFeature&typename=pema:rwis&outputFormat=application/json&srsname=EPSG:3857 
resulted in exception. Following failure messages were detected:
         + Exception reading manifest from
https://******/geoserver/wfs?service=WFS&version=1.1.0&request=GetFeature&typename=pema:rwis&outputFormat=application/json&srsname=EPSG:3857: 
the manifest may not be valid or the file could not be opened.
         + Data at the root level is invalid. Line 1, position 1."

Any thoughts on this?

Many Thanks,
Steve


_______________________________________________
Geoserver-users mailing list

Please make sure you read the following two resources before posting to this list:
- Earning your support instead of buying it, but Ian Turton: http://www.ianturton.com/talks/foss4g.html#/
- The GeoServer user list posting guidelines: http://geoserver.org/comm/userlist-guidelines.html

If you want to request a feature or an improvement, also see this: https://github.com/geoserver/geoserver/wiki/Successfully-requesting-and-integrating-new-features-and-improvements-in-GeoServer


[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/geoserver-users