Issue of LDAP authentication - Active Directory

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Issue of LDAP authentication - Active Directory

sam28
Hi all,

 

I managed to connect my GeoNetwork to our Active Directory. I changed some
parameters in the config-security.properties file. I managed to get our
groups visible in the GeoNetwork user interface. Unfortunately my users are
not visible and I tried to connect with one user and it failed.

 

I found a couple of threads in the archives of the mailing list, but I am
not sure how to solve this. Do I have also to make changes in the
config-security-ldap.xml file?

 

Any ideas?

 

Thanks,

Melanie

 


_______________________________________________
GeoNetwork-users mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/geonetwork-users
GeoNetwork OpenSource is maintained at http://sourceforge.net/projects/geonetwork
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issue of LDAP authentication - Active Directory

sam28
Hi Jose,

 

We manage to get the users. But I was wondering if it’s normal that the users do not show up in the GeoNetwork, only when they used the platform at least once and become registered users.

 

Thanks,

Mélanie

 

De : Jose Garcia <[hidden email]>
Envoyé : jeudi, 31 janvier 2019 08:11
À : Melanie Fournier <[hidden email]>
Cc : Devel [hidden email] <[hidden email]>; [hidden email]
Objet : Re: [GeoNetwork-users] Issue of LDAP authentication - Active Directory

 

Hi Melanie

 

You can enable in the Settings UI (http://SERVER/geonetwork/srv/eng/admin.console#/settings, in the Catalog server section the Log Level to DEV, that enables DEBUG mode in Spring Security that should help to diagnose the problem.


Regards,

Jose García

 

On Thu, Jan 17, 2019 at 11:17 AM Melanie Fournier <[hidden email] <mailto:[hidden email]> > wrote:

Hi all,



I managed to connect my GeoNetwork to our Active Directory. I changed some
parameters in the config-security.properties file. I managed to get our
groups visible in the GeoNetwork user interface. Unfortunately my users are
not visible and I tried to connect with one user and it failed.



I found a couple of threads in the archives of the mailing list, but I am
not sure how to solve this. Do I have also to make changes in the
config-security-ldap.xml file?



Any ideas?



Thanks,

Melanie




_______________________________________________
GeoNetwork-users mailing list
[hidden email] <mailto:[hidden email]>
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/geonetwork-users
GeoNetwork OpenSource is maintained at http://sourceforge.net/projects/geonetwork




 

--

Vriendelijke groeten / Kind regards,

Jose García

 <http://www.geocat.net/>
Veenderweg 13
6721 WD Bennekom
The Netherlands
T:  <tel:+31318416664> +31 (0)318 416664

 <https://www.facebook.com/geocatbv>   <https://twitter.com/geocat_bv>   <https://plus.google.com/u/1/+GeocatNetbv/posts>

Please consider the environment before printing this email.


_______________________________________________
GeoNetwork-users mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/geonetwork-users
GeoNetwork OpenSource is maintained at http://sourceforge.net/projects/geonetwork