[Dutch] FW: OGT award bij GeoBuzz 2016

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Dutch] FW: OGT award bij GeoBuzz 2016

Jan-Willem van Aalst

Beste mensen,

 

Ter info. Win €1000 op de GeoBuzz door te laten zien welke slimme dingen je hebt gedaan met de BRT/Top10NL.  Zie de link hieronder.

Aanmelden kan bij [hidden email].

 

Met hartelijke groet,

 

Jan-Willem van Aalst

[hidden email]

06-42746848

 

Van: Edward Verbree - BK [mailto:[hidden email]]
Verzonden: dinsdag 6 september 2016 21:45
Onderwerp: OGT award

 

Beste deelnemers van het BRT gebruikersoverleg,

 

Vandaag hebben Harrie van der Werf en ikzelf jullie nogmaals gewezen op de OGT award. Zie bijlage en onderstaande tekst.

 

Tijdens de komende Geobuzz wordt er een mooi platform geboden aan deze OGT award. Zie: http://geobuzz.nl/programma/ogt-award/ Het idee is dat de genomineerden op 22 november ’s middags  een korte presentatie houden én dat de winnaars ’s avonds tijdens de Soiree in het zonnetje worden gezet.

 

Tot nu toe zijn wij nog niet overstelpt met nominaties. En dat is vreemd; het gaat natuurlijk niet alleen om de prijs (€1000, toch aardig voor etentje o.i.d.), maar wel degelijk ook om de eer.

 

Dus … graag reactie (lees: nominatie) vóór 1 oktober!

 

Mvg,

 

Edward Verbree

Delft University of Technology

Faculty of Architecture and the Built Environment

OTB - Research for the Built Environment

00.West.510/770

Tel: 0031-(0)15-2782584

[hidden email]

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijsvraag OGT-award: toon aan wat je met de TOP10Vector/TOP10NL/BRT hebt gedaan, en win!

Het Overlegplatform Gebruikers Topografie (OGT) heeft meer dan tien jaar een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de TOP10Vector, de TOP10NL en de Basis Registratie Topografie (BRT). Het Kadaster heeft met het Gebruikersoverleg BRT deze gebruikersparticipatie een formeel platform gegeven. Het OGT bestuur heeft dan ook besloten haar financiële nalatenschap terug te geven aan hen die daar een grote bijdrage hebben gegeven.

Eindgebruikers, ontwikkelaars, onderzoekers en studenten die ooit de TOP10Vector of nu de TOP10NL/BRT in de een of andere combinatie hebben toegepast als doel of middel worden opgeroepen deze show-cases in te brengen in deze ultieme prijsvraag.

Kort en goed: Nomineer een project, onderzoek of een andere ontwikkeling van jezelf of van een ander als hét toonbeeld van gebruik, stimulering, verrijking van de TOP10Vector/TOP10NL/BRT. Alles mag, alles kan, zolang het maar heeft plaatsgevonden tussen 2005 en 2016. Je mag een persoon nomineren, een onderzoeksgroep, een overheidsinstantie, een ontwikkel-community, of wie en wat dan ook zolang je maar overtuigend aangeeft waarom zij, jijzelf, of jullie dé award verdienen.

Het OGT stelt voor de vier genoemde groepen (eindgebruikers, ontwikkelaars, onderzoekers, studenten) die aantoonbaar aan de ontwikkeling van de TOP10Vector/TOP10NL/BRT hebben bijgedragen een prijs beschikbaar van ieder €1000,00!

Wat vragen we? Bewijs! Een project, een product, een artikel, een afstudeerslag waarin de TOP10Vector/TOP10N/BRT min-of-meer centraal staat. Tijdens de komende GeoBuzz geven we deze bijdragen (nogmaals) een podium tijdens de OGT-Award show.

De spelregels zijn eenvoudig: stuur je nominatie (maximaal 500 woorden met het bewijs) in naar: [hidden email] onder vermelding “OGT-award” vóór 1 oktober 2016 en een deskundige jury (het huidige OGT bestuur onder voorzitterschap van Harrie van der Werf) kiest de vier winnaars. Bekendmaking en prijsuitreiking tijdens Geobuzz 2016!


_______________________________________________
Dutch mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/dutch

Prijsvraag OGT2016.pdf (370K) Download Attachment