Bug in v1.8?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug in v1.8?

Andrew Hughes-2
Hey All,

I've downloaded an installed v1.8, and it's failing during
initialization. Even with the default tilecache.cfg..... I've rolled
back to v1.7 and it works just fine...

Error Message:

[Mon May 07 16:55:11 2007] [notice] Apache/2.2.3 (Red Hat) configured -- resuming normal operations
[Mon May 07 16:55:16 2007] [error] [client 192.168.1.186] PythonHandler TileCache.Service: Traceback (most recent call last):
[Mon May 07 16:55:16 2007] [error] [client 192.168.1.186] PythonHandler TileCache.Service:   File "/usr/lib64/python2.4/site-packages/mod_python/apache.py", line 287, in HandlerDispatch\n    log=debug)
[Mon May 07 16:55:16 2007] [error] [client 192.168.1.186] PythonHandler TileCache.Service:   File "/usr/lib64/python2.4/site-packages/mod_python/apache.py", line 464, in import_module\n    module = imp.load_module(mname, f, p, d)
[Mon May 07 16:55:16 2007] [error] [client 192.168.1.186] PythonHandler TileCache.Service:   File "/var/www/tilecache/readonly/TileCache/__init__.py", line 3, in ?\n    from Layer import *
[Mon May 07 16:55:16 2007] [error] [client 192.168.1.186] PythonHandler TileCache.Service:   File "/var/www/tilecache/readonly/TileCache/Layer.py", line 4, in ?\n    from Client import WMS
[Mon May 07 16:55:16 2007] [error] [client 192.168.1.186] PythonHandler TileCache.Service:   File "/var/www/tilecache/readonly/TileCache/Client.py", line 30
[Mon May 07 16:55:16 2007] [error] [client 192.168.1.186] PythonHandler TileCache.Service:     else if self.base.lower().rfind(key.lower()) == -1:
[Mon May 07 16:55:16 2007] [error] [client 192.168.1.186] PythonHandler TileCache.Service:           ^
[Mon May 07 16:55:16 2007] [error] [client 192.168.1.186] PythonHandler TileCache.Service: SyntaxError: invalid syntax


I'll keep looking but I'm sure someone will find this before I do.

--AH
_______________________________________________
Tilecache mailing list
[hidden email]
http://openlayers.org/mailman/listinfo/tilecache
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Bug in v1.8?

Christopher Schmidt-2
On Mon, May 07, 2007 at 05:23:00PM +0930, Andrew Hughes wrote:
> Hey All,
>
> I've downloaded an installed v1.8, and it's failing during
> initialization. Even with the default tilecache.cfg..... I've rolled
> back to v1.7 and it works just fine...

There were two minor bugs that are not yet covered by tests. (Okay, so
the whole kit and kaboodle is horribly undertested. I guess this means
it's time to start writing tests.)

Anyway, I've fixed the two minor bugs in the CGI -> WMS path. I didn't
find any in the WSGI or mod_python handlers when testing them.

The new code is released on the website as 1.8.1.

Thanks,
--
Christopher Schmidt
MetaCarta
_______________________________________________
Tilecache mailing list
[hidden email]
http://openlayers.org/mailman/listinfo/tilecache