ArcSDE 92

classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ArcSDE 92

Brad Nesom-2
I am still having an issue with arcsde 9.2 data in fdo 3.2.2.60 I can see
all numeric fields but there are no text fields. I am trying to figure out
if this is specific to my install or if anyone else has the same issue?

Thanks

Brad


_______________________________________________
fdo-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/fdo-users

winmail.dat (3K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: ArcSDE 92

Romica Dascalescu

Hi Brad,

 

I did not have this issue when I tested.

Do you use arcsde 9.2 libraries (do you have also the 9.1 client)? Did you apply the service pack from ESRI?

 

Thanks,

Romy.

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: [fdo-users] ArcSDE 92

 

I am still having an issue with arcsde 9.2 data in fdo 3.2.2.60 I can see all numeric fields but there are no text fields. I am trying to figure out if this is specific to my install or if anyone else has the same issue?

Thanks

Brad


_______________________________________________
fdo-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/fdo-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: ArcSDE 92

gisbradokla

Hi Romy,

  I don’t know what you mean by the 9.1 libraries? I have 9.2 installed. I have applied the esri service pack for 9.2 on both my client and on ArcSDE.

I attached a screenshot of my bin folder. I do have the old 91 files in there sde91.dll, sg91.dll and pe91.dll. I also have the newer sg, sde and pe dlls.

You may notice that I am using map to make these connections. I was using the mapguide OS to accomplish until my studio trial ran out and I can’t get the web studio to do anything.

Brad

Thanks for you help!

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Romica Dascalescu
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:24 PM
To: FDO Users Mail List
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Hi Brad,

 

I did not have this issue when I tested.

Do you use arcsde 9.2 libraries (do you have also the 9.1 client)? Did you apply the service pack from ESRI?

 

Thanks,

Romy.

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: [fdo-users] ArcSDE 92

 

I am still having an issue with arcsde 9.2 data in fdo 3.2.2.60 I can see all numeric fields but there are no text fields. I am trying to figure out if this is specific to my install or if anyone else has the same issue?

Thanks

Brad


_______________________________________________
fdo-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/fdo-users

fdobinfolder.JPG (147K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: ArcSDE 92

Romica Dascalescu

Brad,

 

First of all please can you tell me if ArcSDEProvider.dll, ArcSDEProvider91.dll and ArcSDEProvider92.dll are in the FDO\bin folder?

If yes, you could try something:

 

1)       Remove pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll from FDO\bin folder and try to see the result. – doing that you will force ArcSDE provider to use arcsde 92  

2)       Remove pe.dll, sde.dll and sg.dll from FDO\bin and copy back pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll folder and try to see the result. – doing that you will force ArcSDE provider to use arcsde 91  

 

Please let me know the result.

 

Thanks,

Romy.

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 5:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Hi Romy,

  I don’t know what you mean by the 9.1 libraries? I have 9.2 installed. I have applied the esri service pack for 9.2 on both my client and on ArcSDE.

I attached a screenshot of my bin folder. I do have the old 91 files in there sde91.dll, sg91.dll and pe91.dll. I also have the newer sg, sde and pe dlls.

You may notice that I am using map to make these connections. I was using the mapguide OS to accomplish until my studio trial ran out and I can’t get the web studio to do anything.

Brad

Thanks for you help!

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Romica Dascalescu
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:24 PM
To: FDO Users Mail List
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Hi Brad,

 

I did not have this issue when I tested.

Do you use arcsde 9.2 libraries (do you have also the 9.1 client)? Did you apply the service pack from ESRI?

 

Thanks,

Romy.

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: [fdo-users] ArcSDE 92

 

I am still having an issue with arcsde 9.2 data in fdo 3.2.2.60 I can see all numeric fields but there are no text fields. I am trying to figure out if this is specific to my install or if anyone else has the same issue?

Thanks

Brad


_______________________________________________
fdo-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/fdo-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: ArcSDE 92

gisbradokla
Very good Romy,
  I think I have a better understanding now.
The provider dll are the base and other three files go with each provider. I
had already figured out the sde91 and that matched the sde for 92. OK I will
try this in the am and let you know.
Brad


>>>
Brad,



First of all please can you tell me if ArcSDEProvider.dll,
ArcSDEProvider91.dll and ArcSDEProvider92.dll are in the FDO\bin folder?

If yes, you could try something:



1)       Remove pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll from FDO\bin folder and
try to see the result. - doing that you will force ArcSDE provider to
use arcsde 92

2)       Remove pe.dll, sde.dll and sg.dll from FDO\bin and copy back
pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll folder and try to see the result. -
doing that you will force ArcSDE provider to use arcsde 91



Please let me know the result.



Thanks,

Romy.



   _____

From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 5:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92



Hi Romy,

   I don't know what you mean by the 9.1 libraries? I have 9.2 installed.
I have applied the esri service pack for 9.2 on both my client and on
ArcSDE.

I attached a screenshot of my bin folder. I do have the old 91 files in
there sde91.dll, sg91.dll and pe91.dll. I also have the newer sg, sde
and pe dlls.

You may notice that I am using map to make these connections. I was
using the mapguide OS to accomplish until my studio trial ran out and I
can't get the web studio to do anything.

Brad

Thanks for you help!



   _____

From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Romica
Dascalescu
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:24 PM
To: FDO Users Mail List
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92



Hi Brad,



I did not have this issue when I tested.

Do you use arcsde 9.2 libraries (do you have also the 9.1 client)? Did
you apply the service pack from ESRI?



Thanks,

Romy.



   _____

From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: [fdo-users] ArcSDE 92



I am still having an issue with arcsde 9.2 data in fdo 3.2.2.60 I can
see all numeric fields but there are no text fields. I am trying to
figure out if this is specific to my install or if anyone else has the
same issue?

Thanks

Brad



_______________________________________________
fdo-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/fdo-users

_________________________________________________________________
PC Magazine’s 2007 editors’ choice for best Web mail—award-winning Windows
Live Hotmail.
http://imagine-windowslive.com/hotmail/?locale=en-us&ocid=TXT_TAGHM_migration_HM_mini_pcmag_0507

_______________________________________________
fdo-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/fdo-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: ArcSDE 92

gisbradokla
In reply to this post by Romica Dascalescu

Romy,

  Foloowing your direction I have atteache dscreeen shots of each step

Fdo60text92.jp is step one and shows the data and table with only numeric fields.

Fdo60text91.jpg is step two and shows no change.

Fdo60textarcmap.jpg shows that there are many fileds in the feature class in arcsde.

Not sure what to look at to determine where the problem lies.

I also noticed just now that I cannot see a feature class that was loaded via arcatalog (this registers it with sde automatically) as spatial data objects (SDO_GEOMETRY) data type. Again not sure if this is relevant but worth mentioning.

Brad

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Romica Dascalescu
Sent: Wednesday, May 16, 2007 5:04 PM
To: FDO Users Mail List
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Brad,

 

First of all please can you tell me if ArcSDEProvider.dll, ArcSDEProvider91.dll and ArcSDEProvider92.dll are in the FDO\bin folder?

If yes, you could try something:

 

1)       Remove pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll from FDO\bin folder and try to see the result. – doing that you will force ArcSDE provider to use arcsde 92  

2)       Remove pe.dll, sde.dll and sg.dll from FDO\bin and copy back pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll folder and try to see the result. – doing that you will force ArcSDE provider to use arcsde 91  

 

Please let me know the result.

 

Thanks,

Romy.

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 5:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Hi Romy,

  I don’t know what you mean by the 9.1 libraries? I have 9.2 installed. I have applied the esri service pack for 9.2 on both my client and on ArcSDE.

I attached a screenshot of my bin folder. I do have the old 91 files in there sde91.dll, sg91.dll and pe91.dll. I also have the newer sg, sde and pe dlls.

You may notice that I am using map to make these connections. I was using the mapguide OS to accomplish until my studio trial ran out and I can’t get the web studio to do anything.

Brad

Thanks for you help!

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Romica Dascalescu
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:24 PM
To: FDO Users Mail List
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Hi Brad,

 

I did not have this issue when I tested.

Do you use arcsde 9.2 libraries (do you have also the 9.1 client)? Did you apply the service pack from ESRI?

 

Thanks,

Romy.

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: [fdo-users] ArcSDE 92

 

I am still having an issue with arcsde 9.2 data in fdo 3.2.2.60 I can see all numeric fields but there are no text fields. I am trying to figure out if this is specific to my install or if anyone else has the same issue?

Thanks

Brad


_______________________________________________
fdo-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/fdo-users

fdo60text91.JPG (122K) Download Attachment
fdo60text92.JPG (121K) Download Attachment
fdo60textArcMap.JPG (303K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: ArcSDE 92

gisbradokla
In reply to this post by Romica Dascalescu

I wish the arcsde fdo would be fixed for 9.2. Can anyone help?

Brad

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Thursday, May 17, 2007 11:32 AM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Romy,

  Foloowing your direction I have atteache dscreeen shots of each step

Fdo60text92.jp is step one and shows the data and table with only numeric fields.

Fdo60text91.jpg is step two and shows no change.

Fdo60textarcmap.jpg shows that there are many fileds in the feature class in arcsde.

Not sure what to look at to determine where the problem lies.

I also noticed just now that I cannot see a feature class that was loaded via arcatalog (this registers it with sde automatically) as spatial data objects (SDO_GEOMETRY) data type. Again not sure if this is relevant but worth mentioning.

Brad

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Romica Dascalescu
Sent: Wednesday, May 16, 2007 5:04 PM
To: FDO Users Mail List
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Brad,

 

First of all please can you tell me if ArcSDEProvider.dll, ArcSDEProvider91.dll and ArcSDEProvider92.dll are in the FDO\bin folder?

If yes, you could try something:

 

1)       Remove pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll from FDO\bin folder and try to see the result. – doing that you will force ArcSDE provider to use arcsde 92  

2)       Remove pe.dll, sde.dll and sg.dll from FDO\bin and copy back pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll folder and try to see the result. – doing that you will force ArcSDE provider to use arcsde 91  

 

Please let me know the result.

 

Thanks,

Romy.

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 5:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Hi Romy,

  I don’t know what you mean by the 9.1 libraries? I have 9.2 installed. I have applied the esri service pack for 9.2 on both my client and on ArcSDE.

I attached a screenshot of my bin folder. I do have the old 91 files in there sde91.dll, sg91.dll and pe91.dll. I also have the newer sg, sde and pe dlls.

You may notice that I am using map to make these connections. I was using the mapguide OS to accomplish until my studio trial ran out and I can’t get the web studio to do anything.

Brad

Thanks for you help!

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Romica Dascalescu
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:24 PM
To: FDO Users Mail List
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

 

Hi Brad,

 

I did not have this issue when I tested.

Do you use arcsde 9.2 libraries (do you have also the 9.1 client)? Did you apply the service pack from ESRI?

 

Thanks,

Romy.

 


From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: [fdo-users] ArcSDE 92

 

I am still having an issue with arcsde 9.2 data in fdo 3.2.2.60 I can see all numeric fields but there are no text fields. I am trying to figure out if this is specific to my install or if anyone else has the same issue?

Thanks

Brad


_______________________________________________
fdo-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/fdo-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: ArcSDE 92

gisbradokla
In reply to this post by Brad Nesom-2
Romica,
  I responded on the list but apparently something changed and it went to
your email address instead of to the list. I will capsulate those two email
here for posterity.

I am in hopes that someone can add support for nvarchar2 to the arcsde
provider(I added a new ticket), as this is an important function for me. I
discovered from esri support that functionality has been changed in 9.2 and
now is described below...


>From esri support
If you use ArcGIS 9.2 to load anything into ArcSDE 9.2, by default, it is
going create all the columns with Unicode Datatypes (denoted with a 'N').
If you do not want your data created with Unicode Datatypes, you need to
place the   UNICODE_STRING FALSE  parameter in your %SDEHOME\etc\dbtune.sde
files' keyword.  You can create a new keyword then specify that keyword each
time you are loading data - this will give you the flexibility of creating
data with or without Unicode Datatypes - depending if you specify the
keyword or not.  Or you can place   UNICODE_STRING FALSE  parameter in your
##DEFAULTS keyword which will ensure that no data will ever be created with
Unicode Datatypes.  

Here is an example of a keyword you could create :

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
##NO_UNICODE
UNICODE_STRING FALSE
UI_TEXT                 "User Interface text for DEFAULTS"
END
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


        Once you modify the dbtune.sde file, you need to write the changes
to the SDE.DBTUNE table by executing the 'sdedbtune -o import ...' command.

~~~~~~~
EXAMPLE
~~~~~~~
C:\>sdedbtune -o import -f C:\arcgis\ArcSDE\ora10gexe\etc\dbtune.sde -i 5151
-u sde -p sde10g -N

ArcSDE 9.2  for Oracle10g Build 1137 Mon Mar  5 15:52:01  2007
Attribute        Administration Utility
-----------------------------------------------------
        Successfully imported from file
"C:\arcgis\ArcSDE\ora10gexe\etc\dbtune.sde"

        For more information on the UNICODE_STRING parameter, please ref ere
to the following link :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DBTUNE configuration parameter name-configuration string pairs
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://webhelp.esri.com/arcgisdesktop/9.2/index.cfm?TopicName=DBTUNE_configu
ration_parameter_name-configuration_string_pairs&anchor=cplist   >  scroll
down to UNICODE_STRING





>>>
An also somewhat related issue (because you will have to update dbtune table
in order to incorporate the Unicode_string false parameter) is another
change in 9.2 see below...
Brad
I hope this information is helpful
>>>




>From esri support
regarding sdedbtune -o import command is not updating the keywords that are
removed from the exported dbtune file.
We observed that sdedbtune -o import command is updating the parameters
properly which are newly added in dbtune file. However, if we delete any
parameters or keywords in dbtune file are not reflecting in dbtune table
while importing. For this operation we no need to restart sde service.

This command sdedbtune -o import is working fine in ArcSDE 9.1. However,
starting from ArcSDE 9.2 we need to use different operations with the
sdedbtune command, depending on what you want to change.

Please consider the following:
-------------------------------
Starting at ArcSDE 9.2, if you want to change the value of a parameter that
already exists in the DBTUNE table, use the alter operation.
sdedbtune -o alter -k <configuration keyword> -P <parameter_name> -v
<configuration_string_value> [-i <service>] [-D <database>] -u <user_name>
[-p <password>] [-N] [-q]

To delete one parameter from a parameter group or delete a configuration
keyword and all its parameters, you must use the delete_data operation.
Before deleting a configuration keyword, be sure other users or applications
truly no longer need the keyword, such as an ArcIMS map service.
sdedbtune -o delete_data -k <keyword> [-P <parameter_name>] [-i <service>]
[-s <server_name>][-D <database>] -u <user_name> [-p <password>] [-N] [-q]

To delete one parameter from a configuration keyword, you would specify both
the keyword and the parameter in the command string (provide values for both
-k and -P). To delete a configuration keyword and all the parameters that
are part of that keyword, you only need to specify the keyword in the
command.

Please refer the below web help link for more details.
http://webhelp.esri.com/arcgisdesktop/9.2/index.cfm?id=2300&pid=2298&topicna
me=The_dbtune_file_and_the_dbtune_table











>>>>



-----Original Message-----
From: Romica Dascalescu [mailto:[hidden email]]
Sent: Tuesday, May 29, 2007 3:46 PM
To: Brad Nesom
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

Hi Brad,

Yes, you can create a ticket and we will try to fix it in the future.
Thank you also for digging into the issue.

Thanks,
Romy.

-----Original Message-----
From: Brad Nesom [mailto:[hidden email]]
Sent: Tuesday, May 29, 2007 4:26 PM
To: Romica Dascalescu
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

I sent two pretty small files but since then have discovered the main
problem. Somehow my database is set up for utf-8 I think. Any text field
that esri creates is defaulted to nvarchar2 (this supports
internationalization). That is the difference between being able to read
the
text field with the arcsde fdo and not. I created a new field in oracle
sql
using alter table (mytable) add myfield varchar2(75) null;
That I am able to now read with fdo.
Thanks for the prodding Romy.
 I can go through all my tables and convert (five step process for me).
1. Create a temp
2. calculate to the temp
3. drop the original and
4. re-create original as varchar2 correctly
5. calculate temp back to new original and drop temp.

Would it be feasible to add nvarchar2 (and perhaps nchar / see link
below)
support to the fdo provider? If you say yes I can create a ticket.
Brad

http://blogs.ittoolbox.com/oracle/guide/archives/learn-oracle-datatypes-
for-
sql-and-plsql-strings-10807

-----Original Message-----
From: Romica Dascalescu [mailto:[hidden email]]
Sent: Tuesday, May 29, 2007 1:01 PM
To: Brad Nesom
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

Hi Brad,

You can send it (as zip file) and I will see what I can do.

Romy.

-----Original Message-----
From: Brad Nesom [mailto:[hidden email]]
Sent: Monday, May 28, 2007 10:04 PM
To: Romica Dascalescu
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92

Romy,
I could send my dbtune file if that would help. maybe a small dmp?

Brad

>>>
Hi Brad,



I'm not sure how I can help you regarding this issue.

In my tests I was not able to reproduce your problem. I can't test the
issue because I don't have a server with this problem.

Lately I tried connections to 4 ArcSDE servers and there was no problem,
I was able to get text fields.

Could you tell me the type of the text fields from Oracle?



Thanks,

Romy.



From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Friday, May 25, 2007 11:17 AM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92



I wish the arcsde fdo would be fixed for 9.2. Can anyone help?

Brad



   _____

From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Thursday, May 17, 2007 11:32 AM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92



Romy,

   Foloowing your direction I have atteache dscreeen shots of each step

Fdo60text92.jp is step one and shows the data and table with only
numeric fields.

Fdo60text91.jpg is step two and shows no change.

Fdo60textarcmap.jpg shows that there are many fileds in the feature
class in arcsde.

Not sure what to look at to determine where the problem lies.

I also noticed just now that I cannot see a feature class that was
loaded via arcatalog (this registers it with sde automatically) as
spatial data objects (SDO_GEOMETRY) data type. Again not sure if this is
relevant but worth mentioning.

Brad



   _____

From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Romica
Dascalescu
Sent: Wednesday, May 16, 2007 5:04 PM
To: FDO Users Mail List
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92



Brad,



First of all please can you tell me if ArcSDEProvider.dll,
ArcSDEProvider91.dll and ArcSDEProvider92.dll are in the FDO\bin folder?

If yes, you could try something:



1)     Remove pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll from FDO\bin folder and
try to see the result. - doing that you will force ArcSDE provider to
use arcsde 92

2)     Remove pe.dll, sde.dll and sg.dll from FDO\bin and copy back
pe91.dll, sde91.dll and sg91.dll folder and try to see the result. -
doing that you will force ArcSDE provider to use arcsde 91



Please let me know the result.



Thanks,

Romy.



   _____

From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 5:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92



Hi Romy,

   I don't know what you mean by the 9.1 libraries? I have 9.2
installed.
I have applied the esri service pack for 9.2 on both my client and on
ArcSDE.

I attached a screenshot of my bin folder. I do have the old 91 files in
there sde91.dll, sg91.dll and pe91.dll. I also have the newer sg, sde
and pe dlls.

You may notice that I am using map to make these connections. I was
using the mapguide OS to accomplish until my studio trial ran out and I
can't get the web studio to do anything.

Brad

Thanks for you help!



   _____

From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Romica
Dascalescu
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:24 PM
To: FDO Users Mail List
Subject: RE: [fdo-users] ArcSDE 92



Hi Brad,



I did not have this issue when I tested.

Do you use arcsde 9.2 libraries (do you have also the 9.1 client)? Did
you apply the service pack from ESRI?



Thanks,

Romy.



   _____

From: [hidden email]
[mailto:[hidden email]] On Behalf Of Brad Nesom
Sent: Wednesday, May 16, 2007 4:53 PM
To: 'FDO Users Mail List'
Subject: [fdo-users] ArcSDE 92



I am still having an issue with arcsde 9.2 data in fdo 3.2.2.60 I can
see all numeric fields but there are no text fields. I am trying to
figure out if this is specific to my install or if anyone else has the
same issue?

Thanks

Brad

_________________________________________________________________
More photos, more messages, more storage-get 2GB with Windows Live
Hotmail.
http://imagine-windowslive.com/hotmail/?locale=en-us&ocid=TXT_TAGHM_migr
ation_HM_mini_2G_0507





_______________________________________________
fdo-users mailing list
[hidden email]
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/fdo-users